چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت ×
صفحه اصلی » گروه » خبر » مس
آینده مس به کدام سمت و سو خواهد رفت؟
17 شهریور 1400 - 15:38
شناسه : 17461
براساس گزارش‌های منتشر شده، در حالی که بازار جهانی مس طی هفته‌های اخیر نوسانات زیادی را تجربه کرده است، «مرکز مطالعات بازار جهانی مس» و نشریه «بیزینس لاین» روند تغییرات قیمتی این فلز در ماه‌های پیش رو را پیش‌بینی کرده‌اند.
ارسال توسط : منبع : کالا خبر
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، براساس گزارش نشریه «بیزینس لاین»، انتظار می‌رود در ماه‌های باقی‌مانده سال جاری میلادی قیمت هر تن مس در بازار جهانی حدود هشت هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار و ۵۰۰ دلار باشد. طی روزهای گذشته قیمت هر تن مس در قراردادهای آتی سه‌ماهه بورس فلزات لندن برابر با ۹ هزار و ۳۱۵ دلار بود، درحالی‌که قیمت فروش نقدی مس طی همین زمان به ۹ هزار و ۳۲۳ دلار ‌رسید. این وضعیت در شرایطی تجربه شد که در سال جاری، شاهد رسیدن قیمت هر تن مس به مرز ۱۰ هزار و ۷۰۰ دلار نیز بودیم. آمارها نشان می‌دهد در روز ۷ ماه می امسال قیمت فروش نقدی هر تن مس در بورس فلزات لندن برابر با ۱۰ هزار و ۷۲۴ دلار بود، این در حالی است که در قراردادهای آتی سه ‌ماهه، ارزش هر تن مس به ۱۰ هزار و ۷۲۰ دلار رسیده بود.

پیش‌بینی قیمت مس تا سال ۲۰۲۲

مرکز مطالعات بازار جهانی مس، پیش‌بینی می‌کند، متوسط قیمت هر تن مس در سال ۲۰۲۱ به هشت هزار و ۷۰۰ دلار برسد و طی سال ۲۰۲۲ هر تن مس در بازار جهانی با قیمت هشت هزار و ۳۷۰ دلار به فروش خواهد رسید. باوجود اینکه کاهش قیمت مس در سال آینده خبر خوبی برای فعالان صنعتی است، اما باید در نظر داشت که هنوز قیمت هر تن مس نسبت به قبل از شروع همه‌گیری ویروس کرونا بسیار بالاست و این مسئله هزینه فعالیت‌های صنعتی را افزایش داده است.

چین، عامل کاهش قیمت جهانی مس

براساس این گزارش، مرکز مطالعات بازار جهانی مس در خصوص دلیل پیش‌بینی کاهش قیمت فلز سرخ، گفت: تولید مس در چین طی ماه جولای امسال ۱۰.۴ درصد نسبت به سال گذشته رشد کرده است و انتظار می‌رود تولید فلز سرخ در این کشور طی ماه‌های باقی‌مانده امسال افزایش بیشتری یابد. این پیش‌بینی با توجه به موفقیت چین در کنترل بحران کرونا و از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی آن انجام شده است. تاکنون، ضمن تزریق بیش از دو میلیارد دوز واکسن کرونا در این کشور، واکسینه شدن تمام افراد بالاتر از سه سال در دستور کار چین قرار گرفت که می‌تواند نویدبخش بازگشت کامل این کشور به روزهای قبل از کرونا باشد. لذا در صورت تحقق پیش‌بینی کاهش قیمت، هزینه فعالیت‌های صنعتی وابسته به مس کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.