سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 19 November , 2024 ساعت ×
آزمایشگاه مرکزی ذوب‌آهن گواهی‌نامه تایید صلاحیت دریافت کرد
04 بهمن 1400 - 9:25
شناسه : 23532
ارزیابی مراقبتی گواهی‌نامه تایید صلاحیت مدیریت آزمایشگاه مرکزی شرکت ذوب‌آهن اصفهان در ۲۳ دی‌ماه 1400 توسط تیم ارزیابان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران با موفقیت انجام شد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی ذوب‌آهن
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، علیرضا رضوانیان معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ذوب‌آهن در مراسم افتتاحیه این ارزیابی به نقش و جایگاه کارکنان شرکت اشاره نمود و اظهار داشت: ذوب‌آهن اصفهان با شرایط و مشکلات سخت کنونی همواره توانسته است منشا ارائه خدمات ارزشمندی به جامعه صنعت فولاد کشور باشد.

ارزیابی به صورت آنلاین و حضوری صورت گرفت

محمود پوری شعبان مدیر آزمایشگاه مرکزی نیز گفت: این ارزیابی توسط تیم ارزیابان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار شد که در فاز آنلاین با ارسال مدارک مورد نیاز، بخشی از آزمون‌های تحت دامنه تایید صلاحیت آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت. این امر، اولین ارزیابی از آزمایشگاه مرکزی بر مبنای ویرایش ۲۰۱۷-ISO/IEC ۱۷۰۲۵  بود که با موفقیت و ذکر چند مورد توصیه در راستای بهبود و اقدامات اصلاحی لازم برای برطرف نمودن عدم انطباق‌های جزیی انجام شد.

وی همچنین بر سطح و اهمیت گواهی‌نامه تایید صلاحیت آزمایشگاه مرکزی در فروش محصولات کارخانه و اخذ گواهی‌نامه‌های مجوز صادرات به اروپا ( همانند گواهی‌نامه‌هایCE,CARES) تاکید کرد.

آزمایشگاه ذوب‌آهن در صنعت فولاد مطرح است

فرخ نجف زادگان سرارزیاب مرکز ملی تایید صلاحیت ایران نیز از مجموعه آزمایشگاه‌های ذوب‌آهن اصفهان به عنوان آزمایشگاه‌های شناخته شده و مطرح در صنعت فولاد کشور یاد نمود و مجموعه اقدامات انجام شده در راستای ارتقا سیستم کیفیت آزمایشگاه‌ها را ارزنده و قابل تقدیر توصیف کرد.

بازنگری مجدد ساختار الزامات ذوب‌آهن

مهدی مهری مسئول کیفیت آزمایشگاه مرکزی بیان کرد: با توجه به تغییر ویرایش استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از ویرایش ۲۰۰۵ به ۲۰۱۷، بنا بر ابلاغیه مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، مدیریت آزمایشگاه مرکزی با تعریف پروژه مشترک با آزمایشگاه کالیبراسیون مدیریت اتوماسیون و ارتباطات، ارتقا سیستم کیفیت در دستور کار قرار گرفت و پس از انتخاب مشاور، مجموعه اقدامات لازم با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مورد نیاز، تدوین مدارک شامل نظام‌نامه و روش‌های اجرایی به صورت مشترک با کمیته راهبری آزمایشگاه کالیبراسیون از ابتدای سال جاری آغاز و پس از ۱۰ ماه از آغاز پروژه، تغییر ویرایش در سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه‌ها با تدوین مدارک و سوابق، برگزاری ممیزی داخلی و جلسه بازنگری مدیریت انجام شد و با انجام ارزیابی مراقبتی صورت گرفته توسط تیم ارزیابان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، نقاط قوت و قابل بهبود مورد شناسایی قرار گرفت.

وی در پایان به تفاوت‌های مهم در دو ویرایش ۲۰۰۵ و۲۰۱۷ استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵  اشاره نمود و خاطرنشان کرد: در ویرایش جدید، ساختار الزامات استاندارد در مقایسه با ویرایش پیشین به طور کلی بازنگری شده و رویکرد مبتنی بر شناسایی ریسک و فرصت را در فعالیت‌های آزمایشگاه مورد تاکید قرار داده است.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.