به گزارش اخبارفلزات، منصور یزدیزاده مدیرعامل شرکت ذوبآهن با بیان اینکه شرکت روند صنعتی شدن در کشور را رقم زد، اظهار داشت: در صنعت فولاد تمام رشتههای دانشگاهی اعم از فنی- مهندسی و علوم اجتماعی درگیر هستند و در حقیقت صنعت فولاد شرایط لازم برای به کارگیری علوم و فنون و توسعه سایر صنایع را فراهم میآورد.
وی به فرآیند سوددهی ذوبآهن اصفهان نیز پرداخت و افزود: ذوبآهن اصفهان بر اساس اصل ۴۴ خصوصی شد، اما چون زیان انباشته داشت سهام آن در بازار فرابورس عرضه شده است. پس از آن با تلاش همکاران، تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، افزایش قیمت محصولات و سایر عوامل مرتبط از زیان انباشته خارج شد و به سوددهی رسید و در دو سال اخیر با سوددهی قابل ملاحظهای که داشت سهام آن از فرابورس به بورس انتقال یافت.
مدیرعامل شرکت ذوبآهن با بیان اینکه پروژههای شرکت با پیوستهای زیست محیطی تعریف و اجرا میشود تاکید کرد: ذوبآهن اصفهان از دیرباز مباحث زیست محیطی را در سه مقوله آب، خاک و هوا مدنظر داشته و با اجرای پروژههای مختلف مانند بک فیلترها، الکتروفیلترها، دربهای فلکسیل و… در راستای استانداردهای زیستمحیطی اقدام میکند که تمام این اقدامات از طریق سازمان حفاظت محیط زیست بازرسی و پایش میشود.
یزدیزاده فعالیتهای صنعتی را بدون آلایندگی، غیرممکن دانست و تصریح کرد: خودرویی که به بازار عرضه میشود یک منبع آلاینده است که با استانداردهای یورو ۴ و ۵ به دنبال کنترل آلایندگی آن هستند. در صنعت فولاد به ویژه ذوبآهن اصفهان نیز با رعایت قوانین زیست محیطی، کنترل آلایندگی این صنعت بر اساس استانداردهای تعیین شده صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه ذوبآهن اصفهان تولیدکننده فولادهای ساختمانی است به روند تولید ریل ملی پرداخت و خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۲ ذوبآهن اصفهان پروژه تولید ریل را کلید زد و طی این سالها با تلاش همکاران، تولید این محصول استراتژیک به ثمر نشست و از سال ۱۳۹۹ انواع ریل و متعلقات آن مطابق با استانداردهای جهانی به تولید انبوه رسید. در سال گذشته توانستیم ریل مورد نیاز محورهای در حال توسعه راهآهن، کلان شهرها و معادن کشور را تولید کنیم و به سازمانهای متولی تحویل دهیم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه