به گزارش اخبارفلزات به نقل از دنیای معدن، وی با اشاره به استقرار تدریجی این مدل گفت : ازآن جایی که نمی توان همه فرآیند های منابع انسانی را در زمان کوتاه مستقر نمود، این مدل به صورت تدریجی و مرحله ای طراحی شده و در هر مرحله تکاملی یک تغییر منحصربه فرد را در فرهنگ سازمانی ایجاد تا زمینه مناسب باهدف جذب، حفظ و توسعه منابع انسانی فراهم شود. لازم به ذکر است، این مدل برگرفته از استانداردهای مرجع مدیریت منابع انسانی همچون مدل سرمایه گذاری انسانی (IIP) ، مدل بلوغ قابلیت های انسانی (PCMM) و ایزو ۱۰۰۱۸ بوده و از اعتبار علمی بالایی برخوردار است.
محمدی رفیع گفت: مدل تعالی منابع انسانی(۳۴۰۰۰)، ۱۴ فرایند منابع انسانی را شامل ۲۰۰۰۰ امتیازو همچنین ۱۲ متغیر در حوزه نگرش های منابع انسانی بوده که با ۱۴۰۰۰ امتیاز و در مجموع ۳۴۰۰۰ امتیاز داشته و در ۵ سطح بلوغ (تعالی عملیاتی) وضعیت سازمان را ارزیابی و به طور مستمر تعالی می بخشد.
محمدی رفیع (معاون توسعه سرمایه های انسانی فولاد سنگان) با اعلام این خبر افزود: بر اساس این مدل تعالی، وضعیت موجود مدیریت منابع انسانی در شرکت بررسی و امکان بهبود و توسعه آن فراهم و فرهنگ تعالی و کمال در سازمان ایجاد میگردد.
ارسال توسط : یاسمن عباسی
ثبت دیدگاه