به گزارش فلزات نیوز، مجید گلشنیمنفرد بیان کرد: در سطح استان ١٠٠ فقره معدن فلزی وجود دارد که این میزان ۲۲ درصد از معادن استان را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه ذخیره قطعی معادن فلزی استان بالغ بر ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، تصریح کرد: میانگین ذخیره قطعی برای هر معدن فلزی بالغ بر ۳۷۵ هزار تن برآورد شده است.
رئیس سازمان صمت استان زنجان، با اشاره به میزان استخراج اسمی این معادن، عنوان کرد: استخراج اسمی معادن فلزی استان بالغ بر دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین استخراج اسمی برای هر معدن فلزی حدود ۲۸ هزار تن است.
گلشنیمنفرد در ادامه به وضعیت معادن استان اشاره کرد و افزود: هماکنون در سطح استان، ۴۵۳ فقره معدن وجود دارد که میانگین استخراج اسمی برای هر معدن بالغ بر ۲۹ هزار تن برآورد شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری ۱۹ پروانه اکتشاف معدن در استان زنجان صادر شد. با صدور این پروانههای اکتشاف، زمینه اشتغالزایی برای ۶۰ نفر در معادن استان فراهم شده است.
این مقام مسئول در خصوص صدور پروانه بهرهداری معادن استان، ابراز کرد: طی ۱۰ ماهه اخیر، ۱۵ پروانه بهرهبرداری معادن در سطح استان صادر شده که برای ۷۴ نفر اشتغالزایی کرده است. سرمایهگذاری صورت گرفته برای این معادن بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان است.
گلشنیمنفرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۶۵ معدن با سرمایهگذاری بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال در استان فعال بوده که برای سه هزار و ۱۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
ثبت دیدگاه