به گزارش اخبارفلزات، محسن نادری مدیرعامل شرکت مدیریت بینالمللی همراه جاده ریل دریا (هیمکو)، در حاشیه دوازدهمین همایش و نمایشگاه چشمانداز صنعت فولاد و سنگآهن ایران با تاکید بر ضرورت بررسی چالشها و موضوعات مرتبط با صنایع مختلف به منظور ارائه راهکار و طرحهای مناسب و بهروز مرتبط با این حوزه، اظهار داشت: رویدادهایی که با حضور شرکتها و برندهای بزرگ ملی و بینالمللی صنعت فولاد و حوزههای مرتبط آغاز به کار میکند، علاوه بر اینکه بستری برای بررسی موضوعات مختلف حوزه فولاد تلقی میشود، فرصتی است برای افزایش تعامل، معرفی دستاوردها و پتانسیلها و همچنین ارائه خدمات شرکتها که در نهایت در تعیین سیاستهای کلی در این حوزه نقش مهمی را ایفا میکند.
وی با بیان اینکه بررسی توازن توسعه زیرساختها و طرح جامع فولاد یکی از محورهای اصلی همایش بوده است، ایجاد و توسعه زیرساختهای حملونقل را یک موضوع مهم برای صنایع فولاد و حوزه معدن توصیف کرد و افزود: حوزه لجستیک صنایع و بخش معدن در کشور متناسب با تقاضای آن توسعه پیدا نکرده و این عدم توازن بین عرضه و تقاضا، موجب ایجاد چالشهای متعدد برای بخش معدن و صنایع معدنی شده است که در صورت استمرار، این موضوع میتواند لطمه جدی به صنعت معدنی کشور به ویژه حوزه فولاد وارد کند.
نادری، گفت: مناسبترین شبکه حمل و نقل برای بخش معدن، شبکه ریلی بوده و در حال حاضر بیشترین سهم در استفاده از این شبکه متعلق به بخش معدن است. بنابراین ایجاد، بهبود و توسعه شبکه ریلی به عنوان یک نیاز، مورد توجه شرکتهای بزرگ معدنی کشور قرار گرفت و شرکتهایی همچون تجلی توسعه معادن و فلزات، گلگهر، چادرملو، سنگآهن گهرزمین و شرکت سرمایهگذاری امید در قالب شرکت «هیمکو» اقدام به سرمایهگذاری و اجرای طرحهای بزرگ ملی در حوزه حمل و نقل کردند. این شرکت در حوزههای سرمایهگذاری و ایجاد اسکله اختصاصی صادرات و واردات مواد معدنی و محصولات فولادی، توسعه و تجهیز ناوگانهای حملونقل، انجام فعالیتهای خدماتی، بازرگانی و عمرانی مرتبط با ایجاد اسکلههای بندری و سازههای دریایی فعالیت دارد.
مدیرعامل شرکت مدیریت بینالمللی همراه جاده ریل دریا، احداث اسکله و پایانه مواد فله معدنی در بندر شهید رجایی، تامین واگن و لوکوموتیو و همچنین توسعه شبکه ریلی کشور را به عنوان مهمترین پروژههای در دستور کار «هیمکو» نام برد و گفت: با اجرا و بهرهبرداری از این طرحها، نه تنها شاهد تسریع و تسهیل در حملونقل نهادههای تولید و عرضه محصولات به بازارهای ملی و بینالمللی میشویم، بلکه با کاهش هزینههای تولید، قدرت رقابت شرکتهای معدنی در عرصههای بینالمللی افزایش پیدا میکند. علاوهبراین، از نظر محیطزیستی نیز موجب کاهش چشمگیر آلودگی خواهد شد.
گفتنی است، دوازدهمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و سنگآهن ایران با حضور شرکتها و فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی از ۱۹ اردیبهشت ماه به مدت سه روز در محل هتل المپیک تهران برگزار و با تاکید بر موضوعاتی چون توازن توسعه زیرساختها (حملونقل، گاز، برق، آب و همچنین طرح جامعه فولاد، سیاستهای حاکمیتی در نظام قیمتگذاری ارکان زنجیره فولاد، چالشهای نهادهای مختلف (منابع طبیعی، محیطزیست) با بخش معدن، اهمیت حوزه اکتشاف، امنیت سرمایهگذاری در این حوزه و بررسی طرح جامع استراتژی توسعه صنعتی برگزار شد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه