یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت ×
اهدای جایزه ملی بهره‌وری پروژه به فولاد اکسین
21 اسفند 1400 - 17:44
شناسه : 25675
پروژه مهندسی معکوس Server اصلی دستگاه ضخامت سنج شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان پروژه برتر در یازدهمین جشنواره ملی بهره‌وری معرفی شد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولاد اکسین
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، فرشید شکرخدایی دبیر جشنواره ملی بهره‌وری و عضو هیات نمایندگان اتاق ایران و فرمانی مدیر اجرایی جشنواره با حضور در شرکت فولاد اکسین و طی جلسه‌ای با حضور رازانی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان، مسعودیان مدیر واحد برق و نمایندگان واحد تحقیق و توسعه پروژه مهندسی معکوس Server اصلی دستگاه ضخامت سنج شرکت فولاد اکسین خوزستان پروژه برتر معرفی و از جناب آقای اندیشه ارائه‌کننده این طرح تقدیر کردند.

در خصوص این پروژه لازم به ذکر است که در شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان تولیدکننده ورق‌های عریض فولادی، برای تعیین دقیق ابعاد ورق‌های تولیدی از دستگاه ضخامت سنج (گاما) استفاده می‌شود. این دستگاه تضمین‌کننده کیفیت ابعادی محصولات، طبق درخواست مشتری بوده و این دستگاه از اهمیت ویژه‌ای برای خط تولید پیوسته فولاد اکسین برخوردار است.

در سال‌های اخیر به‌دلیل افزایش تحریم‌های ظالمانه امکان تامین قطعات یدکی جهت تعمیر و نگهداری این دستگاه میسر نبود و این امر در صورت وقوع خرابی دستگاه باعث بروز مشکلاتی در زمینه تعمیر و آماده بکاری این دستگاه می‌گردید و با گذشت ۱۴ سال از بهره‌برداری دستگاه ضخامت سنج،SERVER  اصلی دستگاه که مهمترین و کلیدی‌ترین بخش این دستگاه محسوب می‌شود، با اختلالاتی روبه‌رو شد که به‌صورت متناوب باعث اخلال در عملکرد تولید و افزایش توقفات ناخواسته می‌شود.

لذا با توجه به احتمال شرایط پیش آمده و نیاز مبرم به این قطعه، کارشناسان واحد رادیوایزوتوپ شرکت فولاد اکسین خوزستان به سرپرستی اندیشه (کارشناس برق و اتوماسیون)، با حمایت مدیران ارشد سازمان، اقدام به امکان‌سنجی مهندسی معکوس این قطعه نمودند تا در صورت امکان با بهره‌گیری از دانش پرسنل شرکت اقدام به ساخت سرور جدید و بامشخصات دلخواه کنند.

در یازدهمین دوره جشنواره ملی بهره‌وری در بخش مسابقه، شاخص‌های بهره‌وری نیروی کار، بهره‌وری انرژی، بهره‌وری سرمایه، بهره‌وری کل بررسی شده و در هر صنعتی، هر شرکتی که بیشترین رشد را داشته، برنده اعلام شده است.

گفتنی است، این جشنواره متشکل از شبکه‌ای از داوران بوده که همه تعیین صلاحیت شده، هستند. شبکه داوری در طول یازده سال شکل‌گرفته است و به بررسی و ارزیابی پروژه‌ها و طرح‌های ارائه شده می‌پردازند.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.