به گزارش اخبارفلزات، ارزش سهام آسیایی در روز سهشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه و ۱۷ ماه می، علیرغم اینکه دادههای بازار نگرانی سرمایهگذاران را تقویت میکنند که بهبود اقتصاد جهانی حتی با وجود بالا بودن فشارهای تورمی ممکن است شکنندهتر از حد انتظار باشد، افزایش یافت. گستردهترین شاخص سهام آسیا-اقیانوسیه، «اماسسیآی» در خارج از ژاپن ۰.۸۴ درصد افزایش یافت، اما همچنان رقمی پایین محسوب میشود چراکه این شاخص تاکنون ۶.۷ درصد کاهش پیدا کرده است. «نیکی» توکیو در معاملات اولیه ثابت بود، در حالی که شاخص «سهام استرالیا» ۰.۳۴ درصد افزایش یافت. شاخص «هانگسنگ هنگکنگ» ۱.۲ درصد بالاتر بود و شاخص«CSI300»چین، ۰.۰۷ درصد رشد داشت.
شاخص «دلار» آمریکا که ارزش دلار این کشور را در برابر سبدی از ارزهای دیگر شرکای تجاری اصلی دنبال میکند، در معاملات آسیایی ثابت بود و روی ۱۰۴.۱ باقی ماند. ترس از عدم رشد اقتصادی در دو اقتصاد بزرگ جهان به دنبال آمار ضعیف خردهفروشی و میزان تولید کارخانهها در چین و دادههای ناامیدکننده تولید ایالات متحده دوباره آماده ظهور شده است. سرمایهگذاران همچنین در حال بررسی تاثیر تورمی جهانی قرنطینه چین برای مبارزه با ویروس کرونا هستند که تولید کارخانهها را در مناطقی در سراسر این کشور متوقف کرده است.
کاپیتال اکونومیکس در مقالهای، نوشت: یکی از راههای مهمی که قرنطینه چین میتواند بر سایر نقاط جهان تاثیر بگذارد، اثر آن بر تورم است. تورم و واکنش بانک مرکزی، تاثیر زیادی بر بازارهای اوراق قرضه و سهام جهانی در سال جاری گذاشته است. افزایش روز سهشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در بازارهای آسیایی به دنبال یک جلسه عمدتا ضعیفتر ایالات متحده در روز دوشنبه است.
طبق آمار منتشر شده از استاک نیوز، «اساندپی ۵۰۰» به میزان ۰.۴ درصد کاهش یافت و زیان بیشتری در «نزدک کامپوزیت» یعنی ۱.۲ درصد کاهش مشاهده شد و به ۱۱۶۶۴ رسید. شاخص «داوجونز» به سختی مثبت ماند و تنها ۰.۰۸ درصد افزایش یافت.
دادههای بسیار ناامیدکننده چین در ماه آوریل و سقوط شاخص تولید امپایر استیت ایالات متحده این نگرانی را افزایش داد که فعالیت اقتصادی ممکن است با تشدید اختلال زنجیره تامین دچار کاهش ناگهانی حرکت شود. دادهها نشان میدهند که مشکلات عرضه مربوط به سیاست کووید صفر در چین از عوامل کلیدی است.
شاخص تولید امپایر استیت نیویورک که روز دوشنبه منتشر شد، کاهش ناگهانی را در ماه می نشان داد که این شاخص با سریعترین سرعت خود از زمان آغاز همهگیری کاهش یافته است، اما در اوایل تجارت آسیایی، بازدهی اوراق بهادار ۱۰ ساله خزانهداری در که با مقایسه رقم ۲.۸۷۹ درصدی آن که در ایالات متحده بسته شد، به ۲.۸۹۳۱ درصد افزایش یافت. بازدهی دو ساله که با انتظارات معاملهگران برای افزایش نرخهای صندوق فدرال رزرو افزایش مییابد، در مقایسه با بسته شدن ۲.۵۶۸ درصدی ایالاتمتحده، به ۲.۵۷۸ درصد رسید.
ایمره اسپایزر، رییس استراتژی وستپک نیوزیلند، اظهار داشت: بازارها هماکنون، نرخ وجوه فدرال رزرو را در نشست بعدی ماه ژوئن، ۵۳ واحد پایه و تا پایان سال، ۲۰۰ واحد پایه بالاتر میبرند. دلار در برابر ین با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۱۲۹.۲۴ رسید که به بالاترین میزان خود در سال جاری یعنی ۱۳۱.۳۴ نزدیک میشود و واحد پول اروپا با ۰.۱ درصد افزایش در روز به ۱.۰۴۳۷ دلار رسید و در یک ماه ۰.۹۹ درصد کاهش یافت.
گفتنی است، قیمت نفت خام آمریکا با ۰.۱۸ درصد کاهش به ۱۱۳.۹۹ دلار در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت اندکی افزایش یافت و به ۱۱۴ دلار و ۴۰ سنت رسید.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه