جمعه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 13 December , 2024 ساعت ×
بازگشت مس به کانال ۹ هزار دلاری
19 اسفند 1399 - 14:38
شناسه : 8751
کارشناسان با اشاره به تسریع روند واکسیناسیون در دنیا و اعمال سیاست‌های مالی و پولی برای حمایت از اقتصادهای درگیر با کرونا، پیش‌بینی کردند که روند افزایش قیمت فلز سرخ در دنیا ادامه داشته باشد؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه جاری میلادی، ضمن ثبت یک رکورد تازه‌ در قیمت فلز مس در دنیا، قیمت این فلز مجددا به مرز ۹ هزار دلار برسد.
ارسال توسط : منبع : کالا خبر
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، مس یکی از فلزات ارزشمند و بسیار مهم در اقتصاد دنیا است. به طوری که تحولات قیمتی این فلز، تاثیر زیادی در عملکرد بورس‌های کالایی دارد. به عنوان معیاری برای فهم رکود یا رونق بازارهای جهانی محسوب می‌شود.

طبق گزارش منتشر شده در وب‌سایت «فورکس»، با شروع روند بازسازی اقتصاد دنیا، قیمت مس در بازار جهانی رشد مناسبی پیدا کرد. این وب‌سایت با اشاره به تسریع روند واکسیناسیون در دنیا و اعمال سیاست‌های مالی و پولی برای حمایت از اقتصادهای درگیر کرونا، پیش‌بینی کرد که روند افزایش قیمت فلز قرمز در دنیا ادامه داشته باشد؛به طوری که تا انتهای ماه جاری میلادی، رکورد تازه‌ای در قیمت فلز مس در دنیا به ثبت برسد.

در بخش دیگری از این گزارش، با یادآوری اینکه هم‌اکنون، قیمت مس در بازار جهانی، بالاترین قیمت از اواسط سال ۲۰۱۱ تاکنون را تجربه می‌کند، آمده است: شرایط کنونی عرضه و تقاضای مس در بازار جهانی، زمینه را برای رشد قیمت این کالای مهم فلزی در دنیا فراهم کرده است. باید در نظر داشت که حمایت‌های مالی دولت‌ها از اقتصاد در این روزهای کرونایی، عامل بسیار مهمی در تداوم روند افزایش قیمت این فلز است. در نتیجه این کمک‌های مالی و اجرای پروژه‌های زیرساختی در کشورهای بزرگ مانند چین و امریکا، تقاضای مس در بازار با سرعت بیشتری نسبت به روند رشد عرضه، افزایش پیدا می‌کند و نتیجه این مسئله هم، شدت گرفتن روند افزایش قیمت خواهد بود. با توجه به این گزارش‌ها، انتظار می‌رود که طی ماه‌های آینده، قله دیگری در قیمت مس در دنیا فتح و رکورد تازه‌ای در تاریخ این صنعت، ثبت شود.

بر اساس گزارش بورس فلزات لندن، هم‌اکنون، میزان ذخایر مس در دنیا به پایین‌ترین سطح خود طی ۱۰ سال اخیر رسیده که عمدتا به علت حجم بالای استفاده از معادن مس است. از طرف دیگر برای توسعه یک معدن مس و بهره‌برداری از آن، بین هشت تا ۱۰ سال زمان مورد نیاز است. به همین دلیل، انتظار می‌رود طی سه سال آتی، عرضه مس همچنان کمتر از میزان تقاضا باشد و توان افزایش میزان عرضه وجود نداشته باشد.

علاوه بر این، دولت‌ها برای تقویت نرخ رشد اقتصادی اقدام به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی کرده‌اند که شاخص‌ترین آن‌ها، دولت چین است. اجرای این پروژه‌ها، زمینه رشد سریع تقاضا برای مس را فراهم می‌کند که به نوبه خود، بسترساز ایجاد عدم توازن در بازار و تشدید سرعت افزایش قیمت مس خواهد شد. در ماه فوریه سال جاری، قیمت هر تن مس در بازار جهانی به هشت هزار و ۴۷۱ دلار امریکا رسید که نسبت به ماه نخست امسال، با رشد مناسبی همراه بود. این در حالی است که در ماه ژانویه سال جاری، هر تن مس با قیمت هفت هزار و ۹۷۲ دلار مبادله شد. پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه مارس، قیمت هر تن مس در بازار به مرز ۹ هزار دلار برسد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.