به گزارش اخبارفلزات، فریدون صبوریان معاون منابع انسانی و امور اجتماعی فولاد خراسان، اظهار داشت: کانون ارزیابی اشاره به فرایندی است که در حال حاضر به طور فزایندهای در سازمانها کاربرد و مقبولیت یافته و به عنوان بخش مهمی از فرایند جذب و استخدام و یا برای ارتقای شغلی، ارزیابی و توسعه کارکنان به کار گرفته میشود. کانون ارزیابی، فرایند ارزیابی شایستگیها اعم از تواناییها، قابلیتها، استعداد، نگرشها و مهارتهای حرفهای افراد از جمله مدیران و کارکنان است.
وی افزود: ارتقای بهرهوری نیروی انسانی در گرو شناسایی کارکنان کلیدی، استعدادها، شایستگیهای آنان و به کارگماری افراد مناسب در جای صحیح است و کانونهای ارزیابی در این امر مهم به شکل اطمینان بخشی موثر واقع میشوند.
معاون منابع انسانی و امور اجتماعی فولاد خراسان اطمینان از شایستگی افراد در پستهای کلیدی فعلی، ایجاد شرایط جذب و ادامه خدمت مدیران مستعد، برنامهریزی صحیح برای جانشینی با شناخت پتانسیلهای موجود، ایجاد فضای رشد و یادگیری، رقابت سالم و مبارزه با روزمرگی و یکنواختی در سازمان، ایجاد بانک اطلاعاتی استعدادها و توانمندیهای افراد، تعیین نیازهای آموزشی و سرمایهگذاری جانشین پروری با استفاده از نیروهای کیفی و شایسته در سطوح مدیریتی را از نتایج ارزیابی در این کانون دانست.
برگزاری ۴ دوره آموزشی برای کارکنان فولاد خراسان
فروندی رییس «آموزش، توسعه و تحقیقات منابع انسانی» فولاد خراسان هم، ارزیابی شایستگیهای عمومی و مدیریتی و شناسایی کارکنان مستعد و شایسته را از اولویتهای واحد آموزش فولاد خراسان دانست و گفت: مجتمع فولاد خراسان برای توسعه کارکنان خویش دارای یک مدل جامع توسعه است که فرایند کانون ارزیابی و توسعه از ارکان این مدل بوده و گزارشهای بازخورد حاصل از این فرایند در آموزش، توسعه و توانمندسازی کارکنان و تدوین برنامههای توسعه فردی آنها مورد استفاده قرار میگیرد. در این راستا چهار عنوان دوره آموزش و سه کارگاه برای ارزیابان با حضور مدرس و مربی دوره برگزار شد.
وی ادامه داد: مرکز ارزیابی بر روی مجموعهای از تمرینات یا ابزارهای متنوع تمرکز دارد که برای شبیهسازی جنبههای مختلف محیط کار طراحی شدهاند و در کانون ارزیابی، شایستگیهای گروهی از ارزیابیشوندگان توسط یک تیم ارزیاب در طی یک فرایند نظاممند با استفاده از روش، ابزار و آزمونهای طراحی شده مورد ارزیابی قرار میگیرد. رییس «آموزش، توسعه و تحقیقات منابع انسانی» فولاد خراسان در پایان خاطرنشان کرد: کانون ارزیابی به شیوهای طراحی میشود که ارزیابیشوندگان بتوانند دانش، مهارتها و تواناییهای خود را که برای موفقیت در انجام وظایف شغلی ضروری است، در قالب رفتار و عملکرد، بروز دهند و توسط ارزیابان از طریق مشاهده آن رفتارها، مورد ارزیابی قرار گیرد.
گفتنی است، ششم دیماه سال جاری تعداد ۹ نفر از کارکنان واحد بهرهبرداری به طور عملی وارد سنجش شایستگی شغلی جهت احراز دو پست سازمانی شدند به این منظور شایستگیهایی چون مهارتهای ادراکی، تصمیمگیری، ارتباطی، کار تیمی، مدیریت افراد، مدیریت عملکرد کارکنان، شم تجاری و رهبری توسط ارزیابان کانون با ابزارهای مختلف مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفت.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه