به گزارش اخبار فلزات، در این نشست، محمد مخبر، از اهتمام ویژه دولت برای کمک به اجرای طرحها و پروژههای گروه پیشران خبر داد و گفت: دولت مصمم است موانع پیش روی اجرای این پروژهها را برطرف و مسیر سرعت بخشیدن به روند عملیاتیسازی این طرحها را هموار کند.
وی با ابراز خرسندی از شکلگیری گروه پیشرانان پیشرفت ایران، بر لزوم برنامهریزی برای هدایت نقدینگی موجود در جامعه به سمت تولید تاکید کرد و خواستار سهیم شدن و مشارکت هر چه بیشتر مردم در اجرای این پروژهها شد.
این جلسه با دستور بررسی وضعیت پروژههای چهل و هشت گانه پیشران پیشرفت ایران برگزار شد و مدیران عامل شرکتهای مربوطه، گزارشی از آخرین وضعیت طرحها و پروژههای در دست اجرا، ارائه کردند و به تشریح مسائل و مشکلات پیش رو پرداختند.
همچنین در این نشست، دکتر سید مهدی سدیدی، دبیر گروه پیشرانان پیشرفت، گزارشی از فعالیت ۹ ماهه این گروه در قالب چهار محور مانعزدایی مستمر اجرای پروژهها، ساختار نظارت و پایش، فعالیت شاخه پروژههای دانشبنیان و میزان پیشرفت هریک از پروژهها ارائه کرد.
سدیدی در ادامه مطرح کرد: بر اساس گزارشهای ارائه شده، پروژههای مذکور مطابق برنامه زمانبندی در حال اجرا هستند و حتی میزان پیشرفت فیزیکی برخی از طرحها از برنامه زمانبندی شده جلوتر است.
گفتنی است گروه پیشرانان پیشرفت ایران شامل هلدینگ خلیج فارس، مجتمع فولاد مبارکه، شرکت ملی صنایع مس ایران ، هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر ، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، اجرای ۴۸ پروژه راهبردی را در دستور کار خود دارند که عملیاتی شدن این پروژهها، درآمدی سالانه معادل ۲۰ میلیارد دلار برای کشور به همراه خواهد داشت.
افزایش ۴۰ میلیون تن محصول در کل زنجیره فولاد، افزایش ۱۵ میلیون تن محصولات پتروپالایشی، ۸۰۰ هزار تن مس و تولید سه هزار مگاوات برق، از جمله دستاوردهای اجرای این پروژهها خواهد بود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه