به گزارش اخبارفلزات، سرمایهگذاری خارجی مصوب شامل همه درخواستها اعم از سرمایهگذاری برای ایجاد طرحهای جدید، خرید سهام شرکتهای موجود و همچنین سرمایهگذاریهای خارجی در قالب ترتیبات قراردادی است.
برپایه جداول آماری منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، طی هفت ماهه امسال تعداد ۷۴ مورد سرمایهگذاری خارجی با حجم دو میلیارد و ۲۲۷ میلیون دلار در بخشهای صنعت، معدن و تجارت کشور مصوب شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال ۱۳۹۹ تعداد ۷۵ مورد سرمایهگذاری خارجی با حجم یک میلیارد و ۲۲ میلیون دلار به تصویب رسیده بود.
در هفت ماهه امسال سهم بخش صنعت ۹۴.۵ درصد، سهم حوزه معدن ۴.۲ درصد و سهم بخش تجارت ۱.۳ درصد از حجم سرمایهگذاری مصوب بوده است. همچنین از تعداد ۷۴ مورد سرمایهگذاری خارجی مصوب در دوره مذکور ۴۷ مورد دارای جواز تاسیس، ۲۳ مورد دارای پروانه بهرهبرداری (سرمایهگذاری در واحدهای موجود)، یک مورد دارای پروانه اکتشاف و ۲ مورد دارای پروانه بهرهبرداری معدن هستند.
بر اساس این گزارش، بیشترین حجم سرمایهگذاری خارجی مصوب در دوره مورد بررسی در گروههای ساخت مواد و محصولات شیمیایی، ساخت فلزات اساسی، ساخت رادیو، تلویزیون و وسایل ارتباطی، ساخت محصولات از توتون و تنباکو بوده است.
همچنین کشورهای غنا، امارات متحده عربی، افغانستان، هلند و آلمان، پنج کشور نخست از نظر ارزش سرمایهگذاری خارجی مصوب بودهاند که بیشترین تعداد سرمایهگذاریهای مصوب مربوط به کشور افغانستان با ۲۹ مورد بوده است و پس از آن امارات، ترکیه، چین و آلمان به ترتیب رتبههای دوم تا پنجم را به خود اختصاص دادهاند. در این مدت استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، زنجان، مرکزی و آذربایجان شرقی به ترتیب رتبههای نخست تا پنجم را از لحاظ حجم سرمایهگذاری خارجی مصوب کسب کردهاند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه