افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 17 July , 2025 ساعت ×
تقسیم 1400 سود به ازاری هر سهم در مجمع فولاد کاوه
14 جولای 2021 - 17:52
شناسه : 15127
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش(سهامی عام) برای سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 1399 روز چهارشنبه 23 تیرماه 1400 ساعت 14 با حضور 82 درصد سهامداران برگزار شد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولاد جنوب کاوه کیش
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، علی دهاقین مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در ابتدای این جلسه به ارائه گزارش یکساله هییت‌مدیره پرداخت و پس از آن گزارش حسابرس و بازرس قانونی ارائه و مورد تایید مجمع عمومی قرار گرفت. همچنین در بخش دیگری از این مراسم که به صورت آنلاین پخش بود، به پرسش‌های سهامداران از سوی رییس مجمع، مدیرعامل و اعضای هییت‌مدیره پاسخ داده شد.

در پایان این مراسم، پس از تصویب صورت‌های مالی سال منتهی به 30 اسفندماه 1399، سهامداران به تقسیم یک هزار و 400 ریال سود به ازای هر سهم رای دادند که به تصویب مجمع عمومی رسید.

شایان ذکر است که شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال 1399، موفق به تحقق سود خالص 3442 میلیارد تومانی شده بود که نسبت به سال 1398، رشد قابل توجه 250 درصدی را نشان می‌دهد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.