به گزارش فلزات نیوز، این رویداد از ۲۴ دیماه آغاز و تا ۲۸ دیماه ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه بینالمللی بندرعباس ادامه خواهد داشت. دانشجویان، دانشپژوهان و شرکتهای دانشبنیان و تولیدی با حضور در این رویداد به بحث و تبادل نظر در خصوص توسعه همهجانبه و تسهیل ارتباط دانشگاه، صنعت و شرکتهای دانشبنیان از طریق پارک علموفناوری استان هرمزگان پرداختند.
شرکت فولاد کاوه جنوب کیش نیز در این رویداد از توسعه سامانه نمایشگاه مجازی بومیسازی خود رونمایی کرد. این سامانه همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی و با هدف ایجاد دانش فنی جهت ساخت داخلی قطعات و تجهیزات، شناسایی و ارزیابی سازندگان توانمند داخلی و همچنین پیشبینی و رفع نیازهای سازمان در زمینه بومیسازی قطعات، راهاندازی شده و علاقهمندان میتوانند با بازدید از این نمایشگاه مجازی از قطعاتی که بر اساس نیاز شرکت در این سامانه به همراه اطلاعات فنی بارگذاری شده، بازدید و در صورت توانمندی از طریق فرمی که در صفحات ویژه هر قطعه لحاظ شده؛ نسبت به اعلام آمادگی ساخت اقدام نمایند. سازندگان از این طریق میتوانند پس از ارزیابی فنی در لیست تامین کنندگان این شرکت قرار گرفته و همکاری خود را در زمینه ساخت و بومیسازی با شرکت آغاز نمایند.
در این راستا تاکنون بیش از ۲۶۰۰ کد کالا بومیسازی و ساخت و همچنین شناسنامه بیش از ۲۵۰۰ کد کالا و دیتاشیت بیش از ۲ هزار کد کالا در حوزه برق و مکانیک تهیه و نقشه بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ قطعه نیز در راستای مهندسی معکوس بازطراحی شده است.
شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در راستای مدیریت دانش در حوزه مهندسی، ساخت و بومیسازی اقدام به برگزاری ۴ کارگاه با موضوعات؛ آشنایی با ولوهای صنعتی، طراحی و بهینهسازی گاید راهنمای حرکت طولی جرثقیل، مهندسی سطح (پوشش دهی فسفاته) و تحلیل ترمومکانیک تاندیش ریختهگری با استفاده از نرم افزار آباکوس توسط کارشناس و مهندسین جوان بومی خود ارائه نمود که محتوای تمامی این کارگاه ها طی سال جاری بهعنوان مقالات علمی در سمپوزیومهای معتبر صنعت فولاد قبول و ارائه شده است.
ثبت دیدگاه