به گزارش اخبارفلزات، عضو هیات مدیره انجمن فولاد ایران گفت: شرکت فولاد مبارکه با ریسکپذیری از شرکتهای دانشبنیان در راستای بومیسازی حمایت کرده است و این مسئله باید الگو شود. با اشاره به تولید موفقیتآمیز تختال با ضخامت ۳۰۰ میلیمتر در فولاد مبارکه اظهار داشت: اخیرا این شرکت توانست با ماشین ریختهگری شماره ۲ به تولید تختال با ضخامت ۲۵۰ میلیمتر دست یابد.
تولید ۴۰۰ هزار تن محصول فولادی ضخیم
وی افزود: افزایش کمی تولید تختالهای با ضخامت بالا، موفقیتی در راستای افزایش حجم تولید و ارتقا کیفیت تختالهای تولید شده است و از طریق کنسرسیوم وزارت نفت، شرکت فولاد مبارکه و فولاد اکسین بالغ بر ۴۰۰هزار تن محصول فولادی را تولید میکنند.
عضو هیات مدیره انجمن فولاد ایران با اشاره به اینکه اسلب با ضخامت ۳۰۰ میلیمتر در فولاد مبارکه تولید و در فولاد اکسین نورد میشود، گفت: در این شرایط تحریمی تولید محصولات فولادی ضخیم با استانداردهای سختگیرانه شرکت ملی نفت ایران، مایه مباهات و افتخار است.
وی اضافه کرد: متاسفانه صنایع فولادی علاوه بر فشارهای خارجی از تصمیمگیریهایی نظیر قیمتگذاری دستوری هم متاثر است و در این شرایط فشارهای داخلی و خارجی، فولاد مبارکه به رکوردزنی ادامه میدهد.
عبور از مرز تولید ۶ میلیون تن
شهرستانی با بیان اینکه در سال «جهش تولید»شرکت فولاد مبارکه به ۶ میلیون و ۳۱۴هزار تن محصولات تولیدی رسید، گفت: فولاد مبارکه با تکیه بر بومیسازی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان توانسته است تا با تقویت بنیه اقتصادی کشور به وابستگی پایان دهد.
وی افزود: رکوردزنی در تولید توسط بزرگترین واحد صنعتی کشور از لحاظ کمی و کیفی و با تکیه بر دانش بومی و تخصص جوانان علاوه بر بهره وری، توسعه پایدار را منجر میشود.
حمایت فولاد مبارکه از بومیسازی
عضو هیات مدیره انجمن فولاد ایران با تاکید بر اینکه یکی از رازهای موفقیت حمایت دولت و صنایع مادر از شرکتهای دانش بنیان درراستای بومیسازی محصولات است، تصریح کرد: البته این موضوع مانند شمشیر دو لبه است چراکه با ریسک همراه است و اگر جواب ندهد مسئولیت به همراه خواهد داشت.
وی افزود: مدیریت مجموعه فولاد مبارکه ثابت کرده است که با ریسکپذیری حامی دانش بومی بوده است و در این زمینه میتواند الگوی بقیه شرکتها و صنایع شود.
ثبت دیدگاه