ادیبی در ادامه خاطرنشان کرد: در این راستا، زمان تخلیه تا تخلیه به ۶۹ دقیقه و مصرف انرژی الکتریکی به ۴۸۵ کیلووات ساعت بر تن مذاب کاهش یافت. وی افزود پیش از این نیز در تاریخ ۲۹ آبان ماه، رکورد ۲۰ ذوب در کورۀ شمارۀ ۲ فولادسازی محقق شده بود.
عبدالرحیم ذوالفقاری، کارشناس برق و ابزار دقیق کورههای قوس نیز ضمن تأکید بر نقش پایش مداوم پارامترها توسط مجموعۀ تولید و تعمیرات عنوان کرد: در این راستا، توان الکتریکی کوره با در نظر گرفتن ظرفیت ترانسفورماتور افزایش یافت و نقطۀ بهینۀ کاری کوره با همفکری همکاران به نحوی تعیین گردید که تمامی تجهیزات جانبی پذیرای این افزایش ظرفیت باشند.
مهدی آریافر، مسئول ذوب کوره نیز بیان داشت: با ایجاد تعادل بین سیستم شارژ آهن اسفنجی و توان الکتریکی و حرارتی کوره، حداکثر استفاده از منابع موجود و زمانهای کاری کوره میسر شد و رکورد فوق به دست آمد.
مسعود آقانژاد، شیفت فورمن کورههای قوس الکتریکی نیز به حداقل رساندن زمانهای آمادهسازی بین ذوب کوره در این روز و همراهی چهار تیم کاری کوره در دستیابی به این مهم را مورد تأکید قرار داد و افزود: این رکورد نتیجۀ تلاش و همدلی همۀ همکاران درخصوص کنترل مواد ورودی، کنترل فرایند ذوبگیری، آمادهبهکاری تجهیزات و کاهش توقفات آمادهسازی کوره است.
بهنام ادیبی در پایان ضمن تشکر از رؤسای واحدها، کارشناسان تولید و تعمیرات و دفتر فنی کورههای قوس، هماهنگکنندهها و شیفت فورمن های تولید ناحیه، اپراتورهای کاردان و باانگیزۀ خط تولید، کارکنان واحدهای حمل سرباره و آمادهسازی پاتیل مذاب و همچنین مجموعۀ کارکنان واحدهای پشتیبانی، ستادی و پیمانکاری در ناحیۀ فولادسازی، ابراز امیدواری کرد با حفظ و تقویت کار تیمی صورتگرفته، موفقیت بهدستآمده تثبیت و به سایر کورهها گسترش یابد.
بهنام ادیبی، کارشناس تولید کورههای قوس الکتریکی ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم، از ثبت رکورد ۲۱ ذوب بر روز در کورۀ شمارۀ ۱ فولادسازی در تاریخ سیزدهم آذرماه خبر داد و گفت: در سالی که شرکت فولاد مبارکه تولید 7.2 میلیون تن فولاد را سرلوحۀ کار و هدف خود قرار داده است، دستیابی به این رکورد بسیار ارزشمند محقق شد.
ارسال توسط : یاسمن عباسی
ثبت دیدگاه