به گزارش اخبارفلزات، بهای هر اونس طلا پس از اینکه روز سهشنبه سوم خرداد ماه ۱۴۰۱، به بالاترین میزان خود از ۹ ماه می از یک هزار و ۸۶۹ دلار و ۴۹ سنت رسید، با کاهش ۷.۳ درصدی به یک هزار و ۵۸۹ دلار و ۱۰ سنت افت پیدا کرد. در بازار معاملات آتی آمریکا نیز قیمت طلا با ۰.۳۹ درصد افت، قیمت یک هزار و ۸۶۰ دلار و ۱۰ سنت را ثبت کرد. در کنار این موضوع، شاخص دلار پس از رسیدن به پایینترین سطح خود طی یک ماه گذشته در معاملات پیشین، تقویت شد و شمش با قیمت دلار را برای خریدارانی که سایر ارزها دارند، گرانتر کرد.
سرمایهگذاران در حال مقابله با نحوه ارزیابی مسیر فرود تورم هستند و اکنون اوج تورم پشت سر گذاشته شده است. در این راستا، استفان اینس شریک مدیریت دارایی SPI، اظهار داشت: سوالی که برای تمام جوانب و فعالان در بازار وجود دارد این است که چه مدتزمانی باید صرف شود تا شرایط به حال عادی خود برگردد؛ چراکه این به طور قطع به طلا کمک خواهد کرد.
بازدهی شاخص ۱۰ ساله خزانهداری ایالات متحده پس از افت در جلسه قبل به پایینترین سطح یک ماهه، تقویت شد و تقاضا برای شمش با بازده صفر را تحت فشار قرار داد که وانگ تائو تحلیلگر فنی رویترز در این خصوص، گفت: طلا ممکن است در اطراف نرخ حمایتی یک هزار و ۸۵۶ دلار در هر اونس تثبیت شود و مقاومت در یک هزار و ۸۶۷ دلار را مجددا آزمایش کند.
گفتنی است، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۲ لار و چهار سنت، پلاتین با ۰.۱ درصد کاهش به ۹۵۲ دلار و ۹۷ سنت و پالادیم نیز ۰.۴ درصد افزایش یافت و به دو هزار و ۱۴ دلار و ۷ سنت رسید.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه