سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 19 November , 2024 ساعت ×
رویکرد اخیر مدیریت فولاد مبارکه در زمینه تحول دیجیتال بسیار حائز اهمیت است
01 دی 1399 - 11:18
شناسه : 3685
با هدف حل چالش‌های فناورانه مطرح ‌شده در رویداد ریورس ‌پیچ (Reverse Pitch) مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد، سومین دور بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان از خط تولید فولاد مبارکه انجام شد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، با الزام و ماموریت مدیریت شرکت فولاد مبارکه به شرکت ایریسا مبنی بر تدوین برنامه هوشمندسازی و تحول دیجیتال در فولاد مبارکه، برنامه پنج ‌ساله‌ای تدوین شد و در این راستا و با هدف حل چالش‌های موجود در این زمینه، رویداد ارائه  چالش‌های فناورانه در مهر ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار شد. پس از آن، با گزینش پیشنهاد‌های برتر، ۱۵ تیم طی مدت چهار روز از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید کردند.
این گروه‌ها در این مدت از واحدهای فولادسازی و نورد سرد بازدید کردند و از نزدیک با فرایند جاری در این بخش‌ها آشنا شدند.
کاربرد تکنولوژی AR/VR در خطوط تولید، طراحی و ساخت دوقلوی دیجیتال و تحلیل بهره‌وری خطوط تولیدی فولاد مبارکه با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ازجمله موضوعاتی بودند که شرکت‌های دانش‌بنیان برای طراحی و ایده‌پردازی‌های مرتبط با آن‌ها از مجموعه فولاد مبارکه بازدید کردند.

کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری از اهداف حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در فولاد مبارکه است

عضو هیئت‌ علمی گروه هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان پس از بازدید از واحد فولادسازی فولاد مبارکه در گفت‌وگویی اظهار داشت: در راستای طرح تحول دیجیتال و تحلیل بهره‌وری خطوط تولید بر اساس طرح پیشنهادی که ارائه کرده بودیم بازدید بسیار خوبی از واحد فولادسازی داشتیم.
حسین کارشناس با بیان اینکه این‌گونه بازدیدها موجب می‌شود دقیق‌تر و جامع‌تر با نیازمندی‌های فولاد مبارکه آشنا شویم افزود: این بازدیدها موجب می‌شود طرح‌ها و پیشنهادهای عملیاتی خود را با پختگی بیشتری ارائه کنیم.
وی به طرح ارائه‌شده توسط گروه هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان اشاره و تصریح کرد: این طرح قرار است با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف و با برنامه‌ریزی صحیح موجب کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری در مجموعه فولاد مبارکه شود.

استفاده از هوش مصنوعی باعث بهره‌وری بیشتر صنایع می‌شود

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه داده‌کاوی و هوش مصنوعی فعالیت دارد طی بازدید از خط تولید در گفت‌وگویی با بیان اینکه این بازدید دیدگاه مثبت‌ و واقع‌بینانه‌ای به ما داد عنوان کرد: هرچه تعامل بین شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت بیشتر باشد، زمینه پیشرفت هر دو طرف بیشتر فراهم می‌شود و صنعت باید به شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا اعتماد کند.
علیرضا مرادی ادامه داد: در فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های صنعتی کشور که سالیان طولانی فعالیت دارد، این امکان وجود دارد که در جای ‌جای آن اتفاقات خوبی در زمینه تحولات دیجیتال رخ دهد.
وی بهره‌وری بیشتر خط تولید، افزایش راندمان و کاهش زمان اتلاف را از مزایای استفاده از هوش مصنوعی برشمرد و خواستار کاربردی شدن آن در فولاد مبارکه شد.

بازدیدهای فولاد مبارکه به‌صورت حرفه‌ای برگزار شد

عضو هیئت ‌علمی دانشگاه امیرکبیر و مدیر یکی دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان هم پس از بازدید از واحد نورد سرد فولاد مبارکه، روش پیاده‌سازی این بازدیدها را حرفه‌ای عنوان کرد و یادآور شد: حقیقتا این بازدید یکی از معدود بازدیدهایی بود که به‌صورت حرفه‌ای برگزار شده بود و کارشناسان فولاد نیز به مباحث مسلط بودند.
فرشاد برازنده با اشاره به اینکه پیشنهاد مربوطه در حوزه AR/VR (واقعیت افزوده و واقعیت مجازی) است، اضافه کرد: این پیشنهاد به‌ سرعت تعمیر، نگهداری و مانیتور کردن کمک می‌کند و باعث افزایش سرعت پاسخ‌گویی اپراتور نیز می‌شود.

رویکرد اخیر مدیریت فولاد مبارکه در زمینه تحول دیجیتال بسیار حائز اهمیت است

دیگر عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان نیز پس از بازدید از واحد فولادسازی، با بیان اینکه بازدید میدانی موجب شد بتوانیم دقیق‌تر و جامع‌تر با نیازمندی‌های فولاد مبارکه آشنا شویم خاطرنشان کرد: در راستای فرایند دیجیتالی شدن فولاد مبارکه طرح اولیه ارائه و سپس جهت آشنایی بیشتر بازدید میدانی انجام شد.
محمدرضا خیام‌باشی اشاره کرد: رویکرد و نگرش اخیر مدیریت فولاد مبارکه در زمینه تحول دیجیتال در صنعت فولاد کشور بسیار موثر و حائز اهمیت است.
مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و متخصصان دانشگاهی طی مدت چهار روز بازدید از واحدهای مختلف فولاد مبارکه، در جلسات تخصصی نیز به گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان فولاد مبارکه پرداختند.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.