دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت ×
سبقت صادرات محصولات فولادی از واردات
11 بهمن 1400 - 14:04
شناسه : 23925
براساس گزارش‌های منتشر شده، آمار میزان واردات و صادرات زنجیره فولاد از شمش فولاد تا انواع مقاطع، محصولات فولادی و آهن‌اسفنجی نشان می‌دهد که هر چه میزان واردات به کشور به حداقل نزدیک می‌شود، صادرات افزون‌تر شده است. در حالی که فولادی‌ها کاهش 3 تا ۱۴ درصدی واردات انواع فولاد در ۹ ماهه ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته را تجربه کرده‌اند و صادرات آن‌ها ۱۶ تا ۹۲ درصد بیشتر شده است.
ارسال توسط : منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران منتشر شد، از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه پنج میلیون و ۱۹۰ هزار تن انواع شمش فولادی شامل شامل اسلب، بلوم و بیلت صادر شده است که به نسبت چهار میلیون و ۴۷۵ هزار تن صادر شده در مجموع ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ افزایش ۱۶ درصدی داشت.

کل مقاطع طویل فولادی صادر شده طی ۹ ماه سال جاری به دو میلیون و ۲۶ هزار تن رسیده که نسبت به یک میلیون و ۵۱۱ هزار تن صادر شده در مدت مشابه سال گذشته، ۳۴ درصد رشد داشته است. همچنین میزان صادرات کل مقاطع تخت فولادی در مدت مذکور سال جاری برابر ۴۵۴ هزار تن است که در مقایسه با ۴۷۱ هزار تن صادر شده در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته، ۴ درصد کم‌تر ثبت شده است.

همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، دو میلیون و ۴۸۰ هزار تن انواع محصولات فولادی شامل تیرآهن، میلگرد، ناودانی، انواع ورق، نبشی و… صادر شد. این آمار در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۹۸۲ هزار تن بوده است و بر این اساس میزان صادرات محصولات فولادی در این مقایسه آماری رشد ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

طبق معمول همیشه، بیشترین درصد افزایش متعلق به آهن‌اسفنجی است که با رشد ۹۲ درصدی صادرات در ۹ ماهه ۱۴۰۰ به نسبت مدت مشابه سال گذشته به ۸۶۹ هزار تن رسیده است. از ابتدای فروردین تا پایان آذرماه ۱۳۹۹، میزان صادرات آهن‌اسفنجی ایران ۴۵۳ هزار تن بود. این در حالیست که واردات آهن‌اسفنجی به کشور صفر است.

در اقلام فولادی‌ کم‌کم به خودکفایی کامل خواهیم رسید

همچنین در مجموع ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، میزان واردات  مقاطع طویل فولادی ۳ درصد، شمش فولاد ۱۴ درصد و مقط تخت فولادی ۱۵ درصد کاهش داشته ضمن اینکه کشور همچنان از واردت آهن اسفنجی بی‌نیاز است.

بیشترین میزان واردات فولادی طی ۹ ماهه امسال مختص محصولات فولادی معادل ۵۸۶ هزار تن بوده است که البته نسبت به واردات آن در مدت مشابه سال گذشته (۶۸۱ هزار تن) ۱۴ درصد کاهش را تجربه کرد.

پس از آن میزان واردات مقاطع تخت فولادی نیز در ۹ ماهه امسال معادل ۵۵۲ هزار تن ثبت شده که از میزان واردات آن در مدت مشابه سال گذشته، ۱۵ درصد کم‌تر است. در مجموع ۹ ماهه سال گذشته ۶۱۵ هزار تن مقاطع تخت فولادی وارد کشور شده است.

از ابتدای امسال تا پایان آذرماه مجموع مقاطع طویل فولادی وارد شده نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۳ درصد کم‌تر شده است و از ۶۶ هزار تن به ۶۴ هزار تن رسید.

گفتنی است، طبق آمار، واردات شمش فولادی (فولاد میانی شامل اسلب، بیلت و بوم) در مدت مذکور سال جاری چهار هزار تن شمش بوده که برابر میزان واردات آن در مدت مشابه سال گذشته است.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.