به گزارش اخبارفلزات، احمد سعید بخش معاون طرح و توسعه شرکت فولادمبارکه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی انتقال آب خلیجفارس به اصفهان، اظهار داشت: با توجه به اقلیم خشک فلات مرکزی و کمبود آب کافی، نیاز است که با تعریف پروژهای عظیم، آب پایدار صنایع تامین شود. با این حال، استان اصفهان یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی کشور است.
وی افزود: شرکت تامین آب اصفهان صفه با سهامداری شرکت فولادمبارکه، پالایشگاه اصفهان، ذوبآهن اصفهان، اتاق بازرگانی، سازمان همیاریهای شهرداری و شهرداری کلانشهر اصفهان، درصدد برآمد تا شرایط انتقال آب خلیجفارس به اصفهان را در بازه پنج ساله فراهم کنند.
معاون طرح و توسعه شرکت فولادمبارکه، گفت: با اجرای طرح انتقال آب خلیجفارس به اصفهان بالغ بر ۲۰۰ میلیون متر مکعب در سال، آب برای مصارف صنعتی در نظر گرفته شده است.
سعید بخش بیان کرد: طول خط انتقال آب خلیجفارس به اصفهان ۹۱۰ کیلومتر است. این مسیر از استانهای هرمزگان، کرمان، یزد و اصفهان عبور میکند تا در نهایت به آبگیر چم آسمان برسد.
وی به اشتغالزایی برای ۱۴ هزار نفر در خط انتقال آب خلیجفارس به اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: حجم سرمایهگذاری این ابرپروژه، ۳۵۳ هزار میلیارد ریال است که شرکت فولادمبارکه با سهم ۲۸.۵۸ درصدی، دو برابر حجم سهام دیگر بهرهبرداران این پروژه را به خود اختصاص میدهد.
شایان ذکر است با راهبری وزارت صنعت، معدن و تجارت و سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ معدنی از جمله فولادمبارکه، عملیات اجرایی آیین بهرهبرداری و شروع عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیجفارس و دریای عمان به استانهای شرقی و مرکزی کشور، توسط رییس جمهور آغاز شد.
این ابَرپروژه، با بهرهمندی از توان متخصصان داخلی و همچنین ظرفیتهای بخش خصوصی توانمند، در زمان تحریم به اجرا درآمد و این موضوع باعث شد تا از آن به عنوان یکی از بزرگترین پروژههای پس از انقلاب اسلامی نام برده شود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه