به گزارش اخبارفلزات، این میزان صادرات مشتمل بر ۴۲ میلیون و ۲۱۴ هزار تن انواع محصول بود که از نظر تناژ نیز رشد ۹.۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته یافته است.
رشد ۱۰۴ درصدی صادرات صنعت فولاد از لحاظ ارزشی
زنجیره فولاد و محصولات فولادی مرتبط با پنج میلیارد و ۲۸۰ میلیون و ۶۳۰ هزار دلار صادرات، با سهم ۵۵.۶ درصدی، بیشترین سهم از صادرات (ارزش) بخش معدن و صنایع معدنی را به خود اختصاص دادند. علاوه بر این صادرات فولاد و محصولات فولادی طی مدت یاد شده از لحاظ ارزشی رشد ۱۰۴ درصدی داشته است. پس از آن، مس و محصولات پاییندستی با یک میلیارد و ۴۰۹ میلیون و ۷۱۰ هزار دلار و سایر معدن و صنایع معدنی با ۶۵۱ میلیون و ۳۳۰ هزار دلار، در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند.
زنجیره آلومینیوم؛ بیشترین رشد صادرات فلزات اساسی
بیشترین رشد صادرات بین فلزات اساسی در این مدت مربوط به زنجیره آلومینیوم و محصولات آن با ثبت ۲۱۶ درصد رشد و صادرات ۵۴۱ میلیون و ۵۷۰ هزار دلاری بود. همچنین گروه کالاهای صادراتی شامل زنجیره سرب، مولیبدن، کروم، سفال و آجر، پودرآلومینا، فلزات گرانبها و کک نیز ردههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
واردات
در ۹ ماهه امسال همچنین سه میلیون و ۹۸ هزار تن محصولات مرتبط با حوزه معدن و صنایع معدنی به ارزش دو میلیارد و ۶۹۱ میلیون دلار به کشور وارد شد که حاکی از رشد ۰٫۸ درصدی از نظر تناژی و ۱۱.۴ درصدی از نظر ارزشی است. بیشترین میزان واردات با ۹۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار مربوط به زنجیره فولاد و محصولات فولادی مرتبط بوده است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه