به گزارش اخبارفلزات، بهای هر اونس طلا با افزایش ۷.۵ درصدی به یک هزار و ۸۵۴ دلار و ۲۰ سنت و در بازار معاملات آمریکا نیز، با ۰.۴۱ درصد افزایش به یک هزار و ۸۵۵ دلار و ۲۰ سنت رسید. به صورت کلی، امروز دوشنبه دوم خرداد ماه ۱۴۰۱، به بالاترین حد در بیش از یک هفته اخیر رسید، زیرا کاهش ارزش دلار به حمایت از شمش با قیمت دلار ادامه داد.
جفری هالی تحلیلگر ارشد OANDA، اظهار داشت: هییتمنصفه هنوز در مورد اینکه آیا طلا طی میانمدت طوفان را پشت سر گذاشته است یا اینکه در پاسخ به عقبنشینی مداوم دلار آمریکا روند افزایشی را پیش روی خود گرفت است، نظری ندارد.
وی افزود: قبل از اینکه از نظر ساختاری صعودی شویم، باید ببینم که طلا در برابر تقویت دلار و نه ضعف دلار، روی دستاوردهای اخیر خود باقی میماند. با این حال، بازدهی اوراق ۱۰ ساله خزانهداری ایالات متحده پس از یک دوره شکست سه جلسهای، تقویت شد و تقاضا برای طلای با بازده صفر را محدود کرد.
شاخص دلار پس از اولین افت هفتگی خود نزدیک به دو ماه گذشته، هفته را با کاهش قیمتها آغاز کرد، زیرا سرمایهگذاران شرطبندی را بر روی سود بیشتر دلار ناشی از افزایش نرخهای آمریکا قطع کردند و امیدوار بودند که کاهش محدودیتها برای چین به رشد جهانی کمک کند. دلار ضعیفتر، شمش را برای خریداران خارجی جذابتر میکند.
جیمز بولارد رییس بانک فدرال رزرو سنت لوییس، هفته گذشته دیدگاه در ارتباط با دیدگاه خود، تاکید کرد که بانک مرکزی ایالات متحده، باید نرخ بهره را طی سال جاری، به ۳.۵ درصد افزایش دهد تا تورم بالا را سریعتر تحت کنترل قرار دهد. شمش طلا که در زمان بحرانهای اقتصادی به عنوان یک ذخیره امن ارزش در نظر گرفته میشود، زمانی که نرخهای بهره در ایالات متحده افزایش مییابد، برای سرمایهگذاران جذابیت کمتری پیدا میکند، زیرا هیچ سودی به همراه ندارد.
شایان ذکر است که داراییهای بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، با ۰.۶۹ درصد افزایش، به ۱۰۶۳.۴۳ تن طی روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه از ۱۰۵۶.۱۸ تن در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه رسید. سایر فلزات ارزشمند بازار نشان از این دارند که بهای هر اونس نقره با ۰.۴ درصد رشد به ۲۱ دلار و ۸۴ سنت، پلاتین با ۰.۳ درصد رشد به ۹۵۸ دلار و ۱۰ سنت و پالادیوم با ۰.۷ درصد افزایش به یک هزار و ۹۷۸ دلار و ۴۵ سنت رسید.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه