یکشنبه, ۲۳ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 12 January , 2025 ساعت ×
ظرفیت تولید سالانه آلومینیوم کاوه خوزستان ۱۱ هزار تن است
11 دی 1399 - 6:48
شناسه : 4496
بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس بنیاد مستضعفین کشور از شرکت آلومینیوم سازی کاوه خوزستان
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات به نقل از خبر گزاری فارس، پرویز فتاح، رییس بنیاد مستضعفان ضمن بازدید از شرکت آلومینیوم کاوه خوزستان که وابسته به این بنیاد است اظهار کرد: بنیاد، کارخانه را در منطقه مسجدسلیمان و لالی احداث کرده و زیرساخت‌های آن آماده است.

برخی مصوبات این جلسه بشرح ذیل است:

۱.حمایت ویژه بنیاد مستضعفین برای توسعه فاز اول و شروع بکار فاز دوم شرکت آلومینیوم سازی مسجدسلیمان

۲.تهیه ۱۰ هزار بسته معیشتی برای خانواده های مستضعف و نیازمند در شهرهای مسجدسلیمان،لالی،هفتکل و اندیکا

۳.اعزام هیئت ویژه برای بررسی مشکلات شهرستان های مسجدسلیمان،لالی،هفتکل و اندیکا در راستای محرومیت زدایی
فتاح افزود: این منطقه نیز به آن صورت که مسوولین محلی می‌گویند صنعتی و پتروشیمی آن در شرف افتتاح است.
رییس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: کارخانه شروع به کار اولیه را با راندمان پایین داشته است اما امسال وضعیت آن بهبود پیدا کرده و طبق اطلاعاتی که داده شده و آنچه که در حال حاضر شاهدیم ظرفیت تولید سالانه می‌تواند به ۱۱ هزار تن انواع آلومینیوم برسد.
وی افزود: نکته‌ای که وجود دارد این است که انواع قطعات تولیدی در اینجا هایتک است و هر کارخانه‌ای قدرت تولید آن را ندارد و در ایران از بعضی جهات منحصر به فرد است که اهمیت دارد.
فتاح بیان کرد: این کارخانه مانع خرید از خارج شده و اتکا به تولیدات و توانمندی داخل را افزایش داده و الحمدا.. در حال نزدیکی به ظرفیت گسترش است.
وی افزود: ما در حال انجام یک ارزیابی هستیم و خوشبختانه زیرساخت‌ها از جمله زمین، منطقه آماده است و مسئولین محلی و همه در حال همکاری هستند و مشکلی در جهت توسعه وجود ندارد.

آمادگی بنیاد مستضعفان برای صادرات محصولات آلومینیوم کاوه

رییس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: ما بیشتر برای بازار در داخل یا صادرات و همچنین برای شمش آلومینیومی که وارد می‌کنیم باید فکر کنیم.
وی افزود: اگر تولید داخل از نظر شمش آلومینیوم جوابگو باشد ما می‌توانیم ظرفیت کارخانه را مجددا بالا ببریم.
فتاح گفت: فاز اول ۷۵۰ میلیارد تومان است و برای منطقه لالی و مسجدسلیمان آماده‌ایم که بیشتر از این سرمایه‌گذاری کنیم.
وی افزود: طبق گزارشی که داشتم بیشتر جوانان تحصیلکرده منطقه ابتکاراتی به خرج داده‌اند که باور کردنش سخت اما امکان‌پذیر شده است و حرف مقام معظم رهبری اینجا محقق شده است.
رییس بنیاد مستضعفان ضمن تکریم ابتکار جوانان بومی در طراحی‌ها عنوان کرد: این ما را تشویق می‌کند تا سرمایه‌گذاری را بیشتر و اشتغال‌زایی را افزایش دهیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۶۵ نفر بومی به طور تمام وقت فعال هستند اما اگر بتوانیم گسترش ایجاد کنیم اعداد به لطف خدا بالاتر خواهد رفت.
فتاح گفت: در حال حاضر درآمد کارخانه به حدی رسیده که می‌تواند بدهی‌های بانکی و تسهیلات را پرداخت و امورات جاری‌اش را نیز اداره کند.
وی افزود: ما نیز سعی می‌کنیم از نظر پول در گردش به کارخانه کمک کنیم تا یک مقدار در خرید و موارد اولیه دست بازتری داشته باشند که باعث افزایش تولید خواهد شد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.