به گزارش اخبارفلزات، علیرضا میقانی جانشین قائممقام مدیرعامل شرکت هپکو، اظهار داشت: شرکت هپکو سال گذشته بیلهای ۲۲ تن زنجیر، لودر هفت تن معدنی، لودر پنج تن و بیل لاستیکی را به بازار عرضه کرد و در نظر دارد تا فرارسیدن پاییز امسال هم در تکمیل عرضههای تجهیزات معدنی خود، بیل ۷۵ تن را به معادن کشور برساند.
وی افزود: بزرگترین اقدامی که هپکو در سال جاری انجام داد، تولید و رونمایی تراک معدنی بود که فروردین ماه سال جاری انجام شد و تولید این تراکها با ظرفیت ۴۵ و ۶۰ تن به توجه به نیاز معدن به تراکهایی باظرفیت پایینتر در دستور کار قرار گرفته است.
جانشین قائممقام مدیرعامل شرکت هپکو گفت: تولید گریدر شهری و بکهو لودر و اسکید لودرها در دستور کار داریم، بیل سنگین ۴۰ تن تا دو ماه آینده و بیل ۷۵ تن تا پایان سال به بازار عرضه خواهد شد که هماکنون بومیسازی و داخلیسازی این دستگاهها انجام شده و با افزایش تقاضا سرعت بیشتری خواهد گرفت. واردات ماشینآلات دستهدوم هدررفت سرمایه کشور است چراکه نه تنها کارایی لازم را ندارند، بلکه مصرف سوخت بسیار بالایی را نیز بر رود دوش معدنکار میگذارد.
میقانی ادامه داد: به دلیل اینکه این ماشینآلات قیمت مشخصی ندارد و راحتتر میتوان نرخ را برای آن تغییر داد و منافع بیشتری در دست دومها خوابیده است، رانتخواران به دنبال واردات این نوع ماشینآلات هستند. موضوع دیگری که وجود دارد، توانی است که در ساخت داخل داریم و همیشه نادیده گرفته میشود. این ادعا وجود دارد که کشور به ۱۰ هزار ماشینآلات نیاز دارد اما زمانی که پای قرارداد میرویم تا سازمانی چند دستگاه سفارش دهد، میبینیم نیازی نیست و سفارشی وجود ندارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ماشینآلات تولیدی هپکو در برخی از معادن مشغول کار است، هپکو ادعا نمیکند، بلکه ماشینآلات را تحویل داده است و همچنین ثابت کرده میتواند تولید را انجام دهد و این سوال مطرح است که چرا تولید هپکو باید محل اختلاف باشد، در حالی که تولیدات این شرکت مشغول کار در معادن هستند؟
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه