به گزارش اخبارفلزات، عباس محمدی مدیر تولید فولاد شرکت فولادمبارکه درباره رکورد تولید ۷۰۰ هزار تن فولاد خام در ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم فولادمبارکه، اظهار داشت: برنامهریزی برای تولید ۷۰۰ هزار تن تختال در کلیه لایههای کاری ناحیه فولادسازی از لحاظات ابتدایی آغاز فروردین ماه ۱۴۰۰، انجام و تمام تلاشها بر اجرای برنامه روز به روز تولید متمرکز شد.
وی افزود: در ادامه نقاط قابل بهبود سیستم، شناسایی شده و راه حلهای تقویت و بهبود این نقاط تعیین و اجرا گردید. برای مثال وقتی مشخص شد عرض ماشینهای ریختهگری پایین است، هر پنج ماشین را آماده به کار کردیم. از طرفی آمادهسازی تجهیزات (کوره، ماشین ریختهگری، LF، جرثقیل) به صورت هم راستا (استریم لاین) انجام شد تا زمان آمادهسازی تجهیزات کاهش یابد. این مسئله باعث شد زمانهایی که تجهیزات خارج از فرایند تولید هستند (Power of time)، کاهش یابد و سرویس و تعمیرات تجهیزات برای حفظ آمادگی آنها نیز بهتر انجام شود.
مدیر تولید فولاد شرکت فولادمبارکه، گفت: به علاوه برنامهریزی انجام شده از قابلیت انعطافپذیری لازم نیز برخوردار بود. به عبارتی اگر تجهیزی به صورت اضطراری متوقف میشد، تجهیزات متناظر، بالا و پاییندست آن هم با سرعت و به صورت استریم (جویباری) متوقف میشدند و برنامههای آماده سازی به تجهیزات متوقف شده تغییر میکرد تا روند تولید به حداکثر برسد. علاوه بر این برنامهریزی مشخص شده نیز به برنامههای کوچکتر در هر شیفت تقسیم شد. در نتیجه پرسنل هر شیفت انگیزه لازم برای دستیابی به میزان برنامه تولید از پیش تعیین شده را داشتند. این اقدامات در مجموع باعث ثبت رکورد تولید ۷۰۰ هزار تن تختال در یک ماه شد.
محمدی بیان کرد: در تلاش بودیم تا در ۲۰ روز ابتدایی ماه، حجم قابل توجهی از برنامه تولیدی با تعمیرات سبک تجهیزات پوشش داده شود و در ۱۰ روز باقی مانده تعمیرات اساسی انجام و تجهیزات برای تولید در ماه آینده آماده باشد.
وی یادآور شد: افزایش ۶۵ هزار تنی تولید تختال توسط واحد فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولادمبارکه، ماده اولیه برای تولید بیش از ۶۳ هزار تن کویل (ورق فولادی) را فراهم میکند که در راستای کاهش وابستگی کشور به واردات ورقهای فولادی، گام موثری به شمار میرود.
مدیر تولید فولاد شرکت فولادمبارکه در پایان با بیان اینکه میزان تولید تختال در ناحیه فولادسازی این شرکت طی فروردین ماه سال ۱۳۹۹، ۶۳۶ هزار تن و در اسفندماه سال ۱۳۹۹، ۶۶۲ هزار تن بوده است، خاطرنشان کرد: انگیزه بالایی در همه پرسنل فولادسازی برای تحقق رکوردهای مختلف وجود دارد. البته حمایتهایی که توسط مدیرعامل و سایر مدیران ارشد فولادمبارکه از این بخش انجام شد نیز در دستیابی به این رکورد مهم موثر بود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه