یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت ×
فولادمبارکه طلایه‌دار شعار «ما می‌توانیم»
07 اردیبهشت 1400 - 15:52
شناسه : 11317
مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان مطرح کرد؛ مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان، گفت: گروه فولادمبارکه در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ که سال تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها نام‌گذاری شد، توانسته در بخش‌های مختلف تولید در فروردین ماه سال جاری رکوردهای متعددی را به ثبت برساند و با تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن تختال در آخرین ساعات ۳۱ فروردین ماه، بار دیگر شعار «ما می‌توانیم» را در صنعت فولاد کشور به عمل تبدیل کند. در واقع روندی که مجموعه فولادمبارکه پیش گرفته، در جهت برداشتن موانع و پشتیبانی از تولید در کشور است که خوشبختانه تا به این لحظه محقق شده و با همت فولادمردان ایران زمین همچنان ادامه‌دار خواهد بود.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولادمبارکه
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولادمبارکه با اشاره به مهم‌ترین رکوردهای ثبت شده در این شرکت طی فرودین ماه سال جاری، اظهار داشت: شرکت فولادمبارکه توانست با تلاش و همت شبانه‌روزی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، فروردین ماه سال ۱۴۰۰ را با شکستن رکورد تولید در چهار نواحی فولادسازی، نورد سرد، آهن‌سازی و فولادسبا به پایان برساند. یکی از مهم‌ترین رکوردهای تولید این شرکت در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم به ثبت رسید و با همت نیروهای تلاشگر ناحیه فولادسازی توانستیم با گذر از تولید ۶۶۲ هزارتن تختال که آخرین رکورد ثبت شده فولادمبارکه در اسفند ماه سال 1399 بود؛ این بار با تولید ۷۰۰ هزار و ۲۱۵  تن تختال رشد قابل قبولی را در تولید این محصول استراتژیک به ثبت برسانیم.

وی همچنین با اشاره به تولید عریض‌ترین تختال که به تازگی در فولادمبارکه به تولید رسیدهاست، افزود: کارشناسان و کارکنان واحدهای ریخته‌گری در شرکت فولادمبارکه اقدام به آماده‌سازی قالب ماشین ۵ ریخته‌گری برای تولید تختال با ضخامت ۲۵۰ و عرض دو هزار و ۲۵ میلی‌متر (۲ متر) کرده‌اند، اقدامی مهم جهت برطرف کردن نیاز صنایع استراتژیک و بزرگ داخلی و خارجیِ آن‌سوی مرزها و ایجاد بستر عظیم صادراتی برای شکستن انحصار در بازارهای بین‌المللی است. چراکه تولید این نوع تختال در حالی توسط فولاد مردان شرکت فولادمبارکه محقق شد که تا پیش از این، صنایع بزرگی همچون نفت، گاز و کشتی‌سازی برای تامین این نوع از تختال، مجبور به انجام واردات از دیگر کشورها بودند.

عظیمیان تصریح کرد: تولید این تختال نشان می‌دهد صنعتگران، مدیران، مهندسان و کارشناسان شرکت فولادمبارکه در تلاش‌اند که همواره سرآمد صنعت کشور باشند و علاوه بر تامین نیازهای صنعتگران، برای سهام‌داران این شرکت فولادی نیز سودآوری بیشتری ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از صنایع بزرگ کشور همچون خودروسازی، لوازم خانگی، ساخت و ساز و نفت وگاز به صنعت فولاد وابسته هستند و نیاز این صنایع از طریق تولیدات این بنگاه فولادی قابل تامین می‌باشد. تا جایی که طبق آمار موجود تقریبا ۵۰ درصد از نیاز صنایع کشور توسط فولادمبارکه تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد: تختال به عنوان ماده اولیه برای تولید ورق و محصول نهایی که در صنایع نامبرده استفاده می‌شود، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در شرایطی که کشور در مسیر توسعه و صنعتی شدن قرار گرفته، تولید هرچه بیشتر این محصول می‌تواند حرکت را به سمت تولیدات بیشتر صنعتی و کم شدن وابستگی ایران به دیگر کشورها سرعت بخشد.

عظیمیان با تاکید بر اینکه حرکت گروه فولادمبارکه همواره در جهت تحقق اهداف تعریف شده برای کشور از سوی بالاترین مقام کشور است، تصریح کرد: امسال با نام تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها نام‌گذاری شده است و همانگونه که شرکت فولادمبارکه توانست جهش تولید را در سال ۱۳۹۹ محقق سازد، امسال نیز با عزم فولادین در جهت تولید بیشتر و برداشتن موانع از سد راه تولیدکنندگان و صنایع پایین‌دستی گام خواهد برداشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تولیدات این بنگاه صنعتی، ضمن اینکه منجر به تامین نیاز مواد اولیه صنایع پایین‌دستی شده، ضمن جلوگیری از  خروج ارز، با درآمدهای ارزی خود توانسته به اقتصاد کشور در جهت حرکت به سمت اقتصاد غیرنفتی کمک کند. امید می‌رود با راه‌اندازی واحد نورد گرم ۲ فولادمبارکه مابقی نیاز صنایع به انواع ورق‌های فولادی نیز در کشور تامین و ایران به عنوان قدرتمندترین صنعت فولادی در منطقه حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.