به گزارش فلزات نیوز، وزیر سرمایهگذاری اندونزی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهای ذوب موجود در حال حاضر چدن نیکل یا فرونیکل تولید میکنند، بیان کرد: اندونزی باید استفاده از ذخایر سنگ معدن نیکل را برای تولید مواد با ارزش بالاتر از جمله تولید باتری برای وسایل نقلیه الکتریکی را در اولویت قرار دهد.
وی افزود: ترجیح بر این است که اکنون ۸۰ تا ۱۰۰ درصد ارزشافزایی صنایع پاییندستی افزایش یابد. لازم به ذکر است که ارزشافزایی چدن نیکل و فرونیکل حدود ۴۰ درصد ارزشافزایی نیکل است.
اندونزی صادرات سنگ معدن نیکل فرآوری نشده را در سال ۲۰۲۰ به منظور توسعه واحدهای ذوب نیکل این کشور ممنوع کرد.
دولت اندونزی اعلام کرد که ارزش صادرات محصولات نیکل فرآوری شده در سال ۲۰۲۲ حدود ۳۰ میلیارد دلار یا ۱۰ برابر بیشتر از ارزش صادرات نیکل در چهار سال قبل از آن برآورد شده است.
واحدهای ذوب اندونزی اغلب از زغالسنگ به عنوان منبع انرژی استفاده میکنند. وزیر سرمایهگذاری اندونزی بدون ارائه جزئیات بیان کرد که واحدهای ذوب جدید این کشور بایستی انرژی مورد نیاز خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند.
وی اضافه کرد: توسعه واحدهای ذوبی که مبتنی بر انرژیهای تجدیدپذیر نیستند، محدود خواهد شد.
همچنین وی جدول زمانی برای اعمال این سیاست را ارائه نکرد. به علاوه وزارت سرمایهگذاری اندونزی به درخواست برای اظهار نظر در این رابطه پاسخی ارائه نداد.
پیش از این، یک مقام ارشد در وزارت انرژی اندونزی اعلام کرده بود که اگر محدودیتی در ساخت واحدهای ذوب در این کشور وجود نداشته باشد، ذخیره سنگ معدن نیکل با عیار بالا در اندونزی تنها امکان برداشت کمتر از دو دهه را خواهد داشت.
یک مقام دولتی این کشور پیش از این گفته بود که تا سال ۲۰۲۱، بزرگترین اقتصاد جنوب شرقی آسیا یعنی اندونزی دارای ۱۵ واحد ذوب نیکل خواهد بود.
ثبت دیدگاه