به گزارش اخبارفلزات، یونس ژائله رییس اتاق بازرگانی تبریز در دومین جلسه مرکز پژوهشهای اتاق استان با موضوع بررسی بودجه ۱۴۰۱ و با حضور استاندار آذربایجانشرقی، اظهار داشت: با وجود اینکه آذربایجانشرقی از قطبهای فرش دنیاست ولی مشکلات این صنعت در بودجه سال آینده فرمواش شده و مسائل مختلف برای ساماندهی این حوزه به هیچ عنوان مد نظر گرفته نشده است.
وی با اشاره به اهمیت اجرای مگاپروژههای مختلف برای تکمیل زنجیره تولید در رشد و شکوفایی استان، افزود: اجرای زنجیره تولید صنایع چرم و کفش که در تبریز قدمتی ۱۰۰ ساله دارند همچنین مگاپروژههای صنایع غذایی، پروژههای تولید خودرو، تولید انرژی و معادن تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی استان خواهند داشت.
رییس اتاق بازرگانی تبریز، گفت: در حالی که باید کاتد مس و تکمیل زنجیره تولید این موارد از ابتدا تا پایان در نظر گرفته شود، متاسفانه منابع اصلی این سرمایه ملی کنسانتره از استان خارج میشود و هیچگونه ارزش افزودهای برای مردم آذربایجان ندارد.
ژائله بیان کرد: با توجه به نرخ ۴.۸ درصد جمعیت، از لحاظ اقتصادی ۳.۵ درصد اقتصاد کشور را در اختیار داریم که این آمار شایسته آذربایجان نیست، بنابراین در جلسات مختلف تلاش میکنیم این موارد را به گوش مسئولان برسانیم.
وی در پایان با بیان اینکه بخش خصوصی و دولت میتوانند با همکاری یکدیگر برای توسعه استان قدم بردارند، خاطرنشان کرد: تمام موارد مربوط به بخش خصوصی به همراه راهکار قابل قبول در قالب یک جمعبندی ابتدا به نمایندگان استان و سپس به مقامات ارائه خواهد شد.
در این جلسه جمعی از اساتید دانشگاهی و اعضای مرکز پژوهشهای اتاق تبریز به بحث پیرامون بودجه ۱۴۰۱، نقاط ضعف و قوت، تاثیر تغییر نرخ و مبلغ مالیات در بودجه و تاثیرات آن بر بازرگانی و صنعت همچنین تغییرات نرخ ارز، فرصتها و تهدیدات آن پرداختند.
گفتنی است، مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی تبریز به منظور ایفای نقش موثر در راهبری اقتصادی استان از طریق بهبود محیط کسب و کار و تقویت فرهنگ نوآوری، کارآفرینی و رقابتپذیری ایجاد شده و به دنبال بهرهگیری از نظرات اساتید دانشگاهی و ایجاد ارتباط دو سویه مابین دانشگاه و صنعت است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه