یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت ×
موفقیت مبتکر شرکت فولاد خوزستان برای کسب مقام دوم جهانی
23 مرداد 1400 - 11:05
شناسه : 16101
سرپرست مکانیک و سیالات شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب از شرکت‌های تابعه فولاد خوزستان و دارنده دکتری مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف، در نخستین دوره مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری، ویژه اعضای INV در کشور سوییس، موفق به کسب مقام دوم جهانی شد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولاد خوزستان
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، حسن کاوسی بلوتکی کاوسی سرپرست مکانیک و سیالات شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب، اظهار داشت: فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری در جهان به شمار می‌آید که یکی از مهمترین اهداف اصلی این فدراسیون بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوران است.

بر همین اساس فدراسیون پس از دریافت مصوبات لازم با اعمال تمهیدات ویژه، فرصت عضویت در بخش INV را برای مخترعان سراسر جهان فراهم می‌کند.

وی افزود: در همین راستا مخترعان ایرانی حائز شرایط عضویت در این بخش نیز مانند سایر مخترعان از سراسر جهان در ابتدا موفق به دریافت گواهی عضویت شده و همچنین حضوری پررنگ در این عرصه داشته‌اند.

کاوسی سرپرست مکانیک و سیالات شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب، گفت: در جریان این مسابقات، ۶۵۰ اختراع از  ۳۵ کشور جهان ثبت‌نام شد که این کشورها شامل ایران، آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان، مراکش، قطر، لبنان، بحرین، لهستان، چین و…بودند.

کاوسی در خصوص تعداد و عنوان نوآوری‌ها، بیان کرد: اختراعات و نوآوری‌ها در ۱۵ کلاس مختلف از جمله علوم کامپیوتر، ماشین‌آلات، مهندسی عمران، حفاظت از محیط‌زیست، کشاورزی و….دسته‌بندی شده بود. و در این راستا باعث افتخار است که اعلام نماییم مخترعان و نوآوران کشورمان توانستند نتایج موفقیت‌آمیزی را در این عرصه مهم کسب نمایند.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، تمامی مراحل ثبت‌نام، داوری و در نهایت اعلام نتایج به برگزیدگان از طریق فدراسیون جهانی مخترعان در کشور سوییس صورت پذیرفته است. همچنین این دوره از مسابقات از تاریخ ۱۸ تا ۲۰ ماه ژوئیه ۲۰۲۱ برابر با ۲۷ الی ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.

شایان ذکر است که مخترعان برگزیده طبق قوانین جشنواره اقدام به تکمیل فرم ثبت‌نام و ارسال فیلمی کوتاه و کاربردی از نوآوری و اختراع خود نموده و سپس اعضای هیات داوران فدراسیون در مدت ۳ روز به ارزیابی و بررسی طرح‌های ارسالی پرداختند. معیارهای اعضای هیات داوران در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف و مهم هر اختراع و نوآوری نظیر بررسی میزان تقاضای عمومی، اقتصادی و مقرون به صرفه بودن، دوست داری با محیط زیست و… بود.


انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.