به گزارش اخبار فلزات، محمدرضا کرمینژاد، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با اشاره به اینکه بازچرخانی آب به این روش، یکی از روشهای حفظ منابع آبی به شمار میرود، مطرح کرد: پساب تصفیهشده، صرفه اقتصادی بسیار بالایی برای بخش صنعت دارد و صنایع بزرگ باید برای مشارکت در طرحهای فاضلاب و تامین آب مورد نیاز خود پیش قدم شوند.
وی با اشاره به اینکه بازچرخانی آب در صنایع و استفاده مجدد از پساب فاضلاب یکی از تکالیف وزارت نیرو است، افزود: در استان خوزستان پنج تصفیهخانه در شهرهای آبادان، خرمشهر، بندرامام، ماهشهر و شادگان در حال ساخت است که در حال حاضر، قرارداد ۲۵ ساله شرکت آب و فاضلاب خوزستان و شرکت فولاد شادگان برای استفاده مجدد از پساب تصفیهخانه، به امضا رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان تصریح کرد: بر اساس این قرارداد، مقرر شده است که اولین پساب تصفیهخانه فاضلاب در شادگان به ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب در شبانهروز، در فاز اول در اختیار صنایع فولاد شادگان قرار بگیرد.
رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا استان تاکید کرد: به امید خدا میتوانیم با پایان مراحل ساخت تصفیهخانههای بندر امام خمینی (ره)، ماهشهر، آبادان و خرمشهر تا پایان سال آینده، ۵۰۰ هزار مترمکعب پساب فاضلاب را در شبانهروز بازچرخانی کنیم و برای استفاده در اختیار صنعت و کشاورزی قرار دهیم.
کرمینژاد در ادامه سخنان خود یادآور شد: بر اساس برآوردهای انجام شده و با احتساب شهر اهواز، میتوان روزانه یک میلیون مترمکعب پساب فاضلاب شهری را در شبانهروز بازچرخانی و وارد چرخه صنعت و کشاورزی استان خوزستان کرد.
حسینتقی کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان نیز در این جلسه، امضای قرارداد انتقال آب پساب شهری شهرستان شادگان به فولاد شادگان را حرکتی رو به جلو عنوان کرد و با قدردانی از نقش کلیدی مدیرعامل و هیئت مدیره شرکت فولاد خوزستان در انجام این مسئله، خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم با ورود جدی صنایع به این حوزه، جهت استفاده از پساب تصفیه شده از فاضلاب، گامهای موثرتری را در بخش بازچرخانی آب برداریم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه