به گزارش اخبارفلزات، صنایع پاییندستی آلومینیوم که در سال جدید از یک سو با قطعی و سهمیهبندی برق مواجه هستند و از سوی دیگر با افزایش حدود ۳٫۵ برابری قیمت برق و ۶٫۵ برابری قیمت گاز روبهرو شدهاند، درگیر محاسبه کردن میزان تاثیر افزایش قیمت حاملهای انرژی در قیمت تمام شده محصولاتشان قرار دارند که به یکباره برق هجوم شرکتهای پیمانکار وزارت نیرو و سایر پیمانکاران برای نقدکردن مطالباتشان بازار آلومینیوم را گرفت، تا کلکسیون این نوسانات در اوایل سال کاملتر شود.
این حجم از تقاضا و رقابتهای بالا در بورس سبب سردرگمی واحدهای تولیدی در بخش تامین مواد اولیه و فروش محصولات گردید و حتی توزیعکنندگان بازار نیز از عرضه و فروش خودداری نمودند.
گفتنی است، این نوسانات و نبود برنامهریزی در توزیع باعث میشود بسیاری از شرکتها با مشکل تامین مواد اولیه روبهرو شوند و قیمتها هم در بازار روند ناپایداری داشته باشد که در نهایت به عدم برنامهریزی شرکتها برای تولید و فروش منجر خواهد شد. زیرا همانطور که این شرکتها با هجوم و رقابتهای هیجانی بالا رفتن قیمتها را رقم میزنند از آنجائی که اغلب مصرفکننده شمش نبوده و اقدام به توزیع در بازار مینمایند ناپایداری قیمت در بازار را رقم خواهند زد. شایسته است تا شرکتهای اسملتر در جهت کنترل بازار، یک برنامهریزی دقیق انجام دهند و تخصیص مرحلهای فروش به شرکتهای پیمانکار وزارت نیرو را در دستور کار قرار داده تا از ایجاد شوکهای کاذب در بازار جلوگیری شود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه