سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 19 November , 2024 ساعت ×
نگاهی به عمکرد تولید فولادسازان کشور در بهار
14 تیر 1400 - 12:16
شناسه : 14749
بر اساس گزارش عملکرد ماهانه تولید فولاد خام واحدهای فولادسازی کشور طی دو ماهه نخست سال 1400، بیشترین حجم تولیدشده متعلق به اسلب به میزان دو میلیون و ۲۴۱ هزار و ۲۰ تن است که گروه فولادمبارکه سهم ۸۶ درصدی از تولید این محصول را به خود اختصاص داد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولادمبارکه
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، بر پایه جدول منتشرشده از سوی ایمیدرو، شرکت آهن و فولاد ارفع طی فروردین ماه و اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ توانست ۱۵۸ هزار و ۹۱۱ تن بیلت فولادی تولید کند. علاوه بر این شرکت جهان فولاد سیرجان نیز در این مدت موفق به تولید بیلت فولادی به میزان ۱۷۲ هزار و ۲۳۴ تن شد.

شرکت ذوب‌آهن اصفهان به‌عنوان اولین شرکت فولادی ایران در دو ماهه نخست امسال توانسته است بیلت فولادی به میزان ۱۷۱ هزار و ۵۲۴ تن و بلوم نیز به مقدار ۲۴۸ هزار و ۳۷۷ تن تولید کند. همچنین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز در واحد زیرمجموعه خود (فولاد چادرملو) تولید ۲۰۴ هزار و ۶۰۹ تن بیلت فولادی را به ثبت رسانده است.

شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه در شرکت زیرمجموعه خود یعنی فولاد بردسیر طی دو ماهه نخست امسال توانست بیلت فولادی به میزان ۱۳۴ هزار و ۲۴۰ تن تولید کند. در این راستا شرکت فولاد آلیاژی ایران طی دوماهه نخست سال ۱۴۰۰، سه محصول را در سبد تولیدی خود جای داده است که شامل اینگات به مقدار هشت هزار و ۳۰۹ تن، بلوم آلیاژی-مهندسی به میزان ۳۲ هزار و ۱۴۱ تن و بیلت آلیاژی- مهندسی نیز به مقدار ۴۸ هزار و ۷۱۳ تن بود.

گفتنی است، فولاد خراسان به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات فولادی در شرق کشور نیز طی مدت یادشده توانسته است بیلت فولادی به مقدار ۲۰۰ هزار و ۷۶۶ تن تولید کند و فولاد بناب نیز در این دو ماهه تولید ۷۸ هزار و ۷۴۶ تن بیلت را به ثبت رسانده است.

فولاد خوزستان یکی دیگر از تولیدکنندگان بزرگ فولادساز ایران است که طی ۲ ماه نخست فصل بهار امسال توانست اسلب به مقدار ۳۰۸ هزار و ۳۲۷ تن، بیلت فولادی ۲۰ هزار و ۶۶۶ تن و بلوم نیز به میزان ۳۰۶ هزار و ۳ تن تولید کند.

فولاد کاوه جنوب نیز طی مدت یادشده رقم ۲۸۹ هزار و ۷۴۷ تن را در تولید بیلت فولادی به ثبت رساند.

مجموعه فولادمبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین گروه فولادساز کشور نیز طی دو ماهه نخست امسال در شرکت‌های زیرمجموعه خود رکوردهای تولید به نسبت قابل‌قبولی به ثبت رسانده است. شرکت فولاد سبا طی مدت یادشده توانسته است اسلب به مقدار ۲۶۰ هزار و ۹۵۷ تن تولید کند؛ همچنین فولاد هرمزگان تولید ۲۷۵ هزار و ۵۸۵ تن اسلب را به ثبت رسانده؛ اما بالاترین میزان تولید در کارخانه فولاد مبارکه انجام شده است؛ به این ترتیب که تولید یک میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۵۱ تن اسلب را در کارنامه دو ماه نخست فصل بهار امسال خود ثبت کردند.

گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز در کنار دیگر تولیدکنندگان محصولات فولادی کشور توانست در کارنامه دو ماهه تولید خود رقم ۲۵ هزار و ۴۱۱ تن بیلت فولادی را به ثبت کند.

شایان ذکر است که در مجموع بالاترین حجم تولید طی دو ماه فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به اسلب اختصاص دارد که به میزان دو میلیون و ۲۴۱ هزار و ۲۰ تن تولید شده و بعد از آن بیلت فولادی با رقم یک میلیون و ۴۵۶ هزار و ۸۵۴ تن در جایگاه دوم قرار گرفته است. در این میان مجموعه فولادمبارکه با تولید یک میلیون و ۹۳۲ هزار و ۶۹۳ تن توانسته است ۸۶ درصد از تولید کل اسلب کشور را به خود اختصاص دهد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.