به گزارش اخبارفلزات به نقل از ایرنا، حمیدرضا متین اظهار داشت: این محصول در صنایع فولادی و کوره های ذوب کاربرد دارد که در حال حاضر از طریق واردات تامین میشود.
او خاطرنشان کرد: این واحدصنعتی یک شرکت دانش بنیان است که با حمایتهای صورت گرفته در شهرک صنعتی ویان مستقر شده و مشغول تولید این محصول است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان افزود: این واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومان تولید خود را آغاز کرده و نمونه محصول برای دریافت تائیدیه نهایی به آزمایشگاه تخصصی ارسال شده است.
به گفته وی پس از اخذ تائیدیه محصول، پروانه بهره برداری برای این واحد صنعتی صادر میشود.
متین از بهره برداری این واحد در دهه فجر سال جاری خبر داد و گفت: بیتردید تا پایان سال این واحد به ظرفیت اسمی تولید رسیده و صنایع مورد نیاز را از وابستگی به کشورهای بیگانه رها میکند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان تصریح کرد: با تولید خمیرالکترود محدودیت واردات برای این محصول اعمال می شود و ارز برای این منظور اختصاص نمییابد.
او گفت: هم اینک صنایع فولاد استان همدان و کارخانه های فروسیلیس، خمیرالکترود مورد نیازشان را از طریق واردات تامین میکنند.
همدان دارای یک هزار و ۶۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ است.
خمیرالکترود (Electrode Paste) جهت تولید الکترودهای کوره سودربرگ و مصرف درکورههای قوس الکتریک به منظورتولید فروآلیاژها استفاده میشود و نقش اصلی آن انتقال جریان الکتریکی از منبع به مواد داخل کوره میباشد که پس ازپخت به شکل یک الکترود این کار را انجام میدهد. برای تولید خمیر الکترود از کک نفتی یا آنتراسیت کلسینه به همراه چسبهای مخصوص استفاده میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از تولید«خمیرالکترود» توسط یک واحد دانش بنیان در همدان خبر داد و گفت: این محصول صنایع فولاد کشور را از واردات بی نیاز میکند.
ارسال توسط : یاسمن عباسی
ثبت دیدگاه