جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 24 January , 2025 ساعت ×
وجود سه منطقه مهم معدنی در میامی
03 آبان 1399 - 11:40
شناسه : 486
رئیس صنعت معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به ضرورت تقویت واحدهای فراوری معدنی در میامی، گفت: سه منطقه مهم معدنی در شهرستان وجود دارد که نیازمند تقویت هستند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات به نقل از دنیای معدن، علی تشنه دل صبح پنج شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان میامی به میزبانی فرمانداری با بیان اینکه این شهرستان قطب معادن فلزی استان به خصوص کرومیت است، بیان کرد: مشکل عمده واحدهای معدنی این شهرستان خام فروشی است.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی برای جذب سرمایه گذار در راستای ترویج واحدهای فرآوری در شهرستان صورت گرفته است، بیان داشت: هم اکنون سه واحد معدنی در این شهرستان کار فرآوری محصولات را نیز انجام می دهند که با توجه به ظرفیت های خوب معدنی این شهرستان می بایست بیشتر شود.

رئیس صمت استان سمنان با بیان اینکه ذخایر بسیار غنی در زمینه کانی ها و فلزات در میامی وجود دارد که از جمله آنها می توان به کرومیت فرومد و مس عباس آباد و… اشاره کرد که از قطب های کل کشور محسوب می شوند، بیان کرد: تسهیل در شرایط سرمایه گذاری اقدام صنعت معدن برای رونق این معادن است.

تشنه دل با بیان اینکه سه منطقه معدنی در میامی به ثبت رسیده است، تاکید کرد: واحدهای فرآوری مس متأسفانه در این شهرستان مشکل زیرساختی شامل تأمین آب و به ویژه برق دارند لذا اگر بتوانیم این زیرساخت ها را به خصوص در شرق میامی فراهم کنیم رغبت برای سرمایه گذاری و واحدهای فرآوری نیز به مراتب بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه تأمین زیرساخت ها نیاز به یک عزم همگانی و بین دستگاهی دارد، تاکید داشت: ۱۱ واحد صنعتی در میامی فعال هستند همچنین ۲۴ فقره پروانه اکتشاف و ۹ فقره گواهی کشف در بخش معدن صادر شده است اما هنوز ظرفیت های ویژه در این شهرستان مستعد وجود دارد.

رئیس صنعت معدن استان سمنان با بیان اینکه ذخیره قطعی معادن این شهرستان بیش از ۲۰ هزار تن و ظرفیت استخراج در حدود ۹۰۰ هزار تن است، ابراز داشت: ۲۵۰ نفر در معادن شهرستان میامی مشغول به کار هستند اما اشتغال غیر مستقیم این معادن به ویژه در حوزه فرآوری به مراتب بیشتر خواهد بود.

تشنه دل در ادامه به مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی شهرستان میامی اشاره کرد و افزود: در کنار زیرساخت هایی مانند برق و گاز و آب و… مشکلات بانکی، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، تأمین مواد اولیه، دریافت تسهیلات در زمره مهمترین مشکلات هستند که در نشست های کارگروه تسهیل به آنها رسیدگی می شود.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.