جمعه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 13 December , 2024 ساعت ×
پرتغال در جمع استخراج کنندگان لیتیوم
19 شهریور 1402 - 16:31
شناسه : 35789
آژانس محیط زیست پرتغال موافقت خود را با شرکت محلی لاسورکرسوس برای استخراج لیتیوم با درجه باتری در یکی از اولین معادن لیتیوم این کشور که انتظار می‌رود تا پایان سال ۲۰۲۷ به بهره‌برداری برسد، اعلام کرده است.
ارسال توسط : منبع : ایمپاسکو
پ
پ

به گزارش «فلزات‌نیوز»، این پروژه در منطقه شمالی مونتالگره در نزدیکی مرز اسپانیا و با سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی شده ۶۵۰ میلیون یورو (۶۹۶ میلیون دلار) در مسابقه استخراج لیتیوم در پرتغال همراه با شرکت منابع ساوانا مستقر در لندن قرار می‌دهد و اخیرا برای معدن روباز باروسو مجوز دریافت کرده است.

پرتغال با بیش از ۶۰ هزار تن ذخایر لیتیوم شناخته شده، محور تلاش‌های اروپا برای تامین امنیت بیشتر زنجیره ارزش باتری و کاهش وابستگی به واردات بوده است. با این حال، نگرانی‌ها در مورد اثرات زیست‌محیطی و اجتماعی استخراج لیتیوم از سوی گروه‌های حافظ طبیعت و جوامع محلی منجر به تاخیرهای متعدد در تصویب پروژه‌های استخراج لیتیوم و همچنین مزایده بزرگ امتیازات جدیدی شده که دولت در ابتدا برای سال ۲۰۱۸ برنامه‌ریزی کرده بود.

لاسورکرسوس در ماه مارچ سال ۲۰۱۹ مجوزهای معدنی را دریافت کرد اما شروع پروژه به تایید نهایی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی این معدن بستگی داشت. آژانس محیط زیست پرتغال در بیانیه‌ای اعلام کرد که استخراج معدن در مونتالگره را با صدور ارزیابی اثرات زیست‌محیطی مطلوب علی‌رغم اینکه رایزنی عمومی بیشتر در مورد اجرای پروژه منفی بود، مجاز می‌داند.

در این بیانیه آمده است که همانند آنچه قبلا در پروژه‌های دیگر رخ داده است، ارزیابی توسعه‌یافته توسط آژانس محیط زیست منافع استراتژیک لیتیوم را در نظر گرفته و شهرداری مونتالگره ۷۵ درصد از حق امتیاز این معدن را دریافت خواهد کرد.

سخنگوی لاسورکرسوس بیان کرد: این پروژه که بدون هیچ‌گونه شرایط مرتبط تصویب شد، همچنین شامل یک کارخانه فرآوری سنگ معدن در مجاورت معدن می‌شود که برای مکان دقیق آن به ارزیابی اثرات زیست‌محیطی جداگانه‌ای نیاز دارد.

انتظار می‌رود کل سرمایه‌گذاری در معدن و پالایشگاه به حدود ۶۵۰ میلیون یورو برسد. لاسورکرسوس قصد دارد ساخت‌وساز را در ابتدای سال ۲۰۲۵ و تولید هیدروکسید لیتیوم را در اواخر سال ۲۰۲۷ آغاز کند. در پایان گفتنی است که اگرچه بخش اعظمی از پروژه لاسورکرسوس زیرزمینی است اما شامل استخراج معادن روباز نیز می‌شود.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.