به گزارش اخبارفلزات، علیاکبر نژادعلی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، در پاسخ به شایعات منتشرشده یک هفته اخیر داخل فضای مجازی و رسانهای مبنی بر حذف و جمعآوری کارت سوخت آزاد جایگاهداران، اظهار داشت: سامانه هوشمند سوخت بر اساس معماری آفلاین بنا شده و از ویژگیهای معماری آفلاین تحویل سوخت به مشتریان در لحظه است. بنابراین در صورتی که کارت آزاد جایگاهدار موجود نباشد، اگر شخصی بدون کارت سوخت وارد جایگاه شود، نمیتواند سوخت دریافت کند؛ بنابراین کارت سوخت جایگاهدار لازمه جایگاه عرضه سوخت و سیستم آفلاین سامانه هوشمند سوخت است.
وی افزود: کارتهای هوشمند سوخت مجاری عرضه که فرآورده را با قیمت دوم غیریارانهای عرضه میکنند، به اندازه کافی در اختیار مالکان مجاری عرضه قرار گرفته است و با همین کارتها فرآورده بنزین بهصورت آزاد عرضه میشود. هماکنون عرضه بنزین در جایگاههای عرضه سوخت با نرخ سهمیهبندی یک هزار و ۵۰۰ تومانی با کارتهای سوخت شخصی و با قیمت دوم یا غیریارانهای از طریق کارتهای سوخت شخصی و کارتهای هوشمند ویژه مجاری عرضه فراهم است.
نژادعلی همچنین درباره نحوه عرضه نفت و گاز در جایگاههای عرضه سوخت، گفت: برای موارد اضطراری در جایگاههای عرضه گازوئیل، نرخ دومی تعیین شده که ۶۰۰ تومان است و ناوگان حملونقل مسافر و بار میتوانند در موارد اضطراری از طریق کارت آزاد نفتگاز که در جایگاههای منتخب وجود دارد، سوخت موردنیاز خود را دریافت کنند.
عدم پیشبینی افزایش قیمت بنزین در قانون بودجه
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در پایان شایعات منتشرشده در روزهای اخیر مبنی بر افزایش قیمت بنزین را تکذیب و خاطرنشان کرد: تغییر قیمت فرآوردههای نفتی از طریق دولت ابلاغ میشود و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مجری آن است. تاکنون هیچگونه ابلاغیهای از طرف دولت اعلام نشده و در قانون بودجه نیز پیشبینی افزایش نرخ بنزین و نفت و گاز و دیگر فرآوردههای نفتی، مرتبط با این حوزه، انجام نشده است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه