سه شنبه, ۲۷ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 17 December , 2024 ساعت ×
گل‌گهر در انتظار افزایش راندمان تولید
20 اردیبهشت 1400 - 16:46
شناسه : 12037
مدیر امور معدن شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر مطرح کرد؛ مدیر امور معدن شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، گفت: بازسازی شاول‌های کابلی مدل P&H، استفاده از روش‌های نوین در عملیات آتشباری (power Deck & Air Deck)، استفاده از stemming Truck در عملیات گل‌گذاری چال‌ها و استفاده از تکنولوژی پهپادهای بومی در نقشه برداری هوایی؛ تنها گوشه‌ای از نتایج اعتماد به تولیدات داخل کشور و توان و تخصص مهندسان جوان در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر است.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی گل‌گهر
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، امید محتشمی مدیر امور معدن شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در خصوص استفاده از stemming Truck در عملیات گل‌گذاری چال‌ها، اظهار داشت: با توجه به اهمیت بالای کیفیت و سرعت گل‌گذاری چال‌های خرج‌گذاری شده در راندمان عملیات آتشباری و با هدف کاهش مخاطرات حاصل از پرتاب سنگ، تامین و به کارگیری یک دستگاه استمینگ تراک بومی در معدن شماره یک گل‌گهر، از طریق مدیریت امور معدن انجام شد که با بهره‌گیری از این دستگاه و افزایش سرعت گل‌گذاری در نهایت منجر به افزایش کیفیت آتشباری و کاهش خطرات ناشی از پرتاب سنگ شده است. همچنین با کاهش نقش نیروی انسانی در این بخش از عملیات، خطای انسانی کاهش و سرعت اجرای کار افزایش یافت.

وی به استفاده از روش‌های نوین در عملیات آتشباری (power Deck & Air Deck) به عنوان یک اقدام مهم دیگر مهندسان داخلی شرکت اشاره کرد و افزود: به منظور هدایت کنترل شده امواج و گازهای حاصل از انفجار جهت خردایش سنگ‌ها و کاهش آثار ناخواسته مخرب آتشباری، استفاده از روش پاوردک و درپوش انفجاری توسط واحد عملیات مدیریت امور معدن و شرکت آرمان گهر به عنوان پیمانکار استخراج انجام پذیرفت که در مقایسه با روش معمول آتشباری؛ حفاری ویژه، خرج ویژه مورد نیاز جهت خردایش مطلوب سنگ‌ها و همچنین عوارض ناخواسته انفجار از قبیل پرتاب سنگ و لرزش زمین کاهش یافت.

مدیر امور معدن شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر بازسازی شاول‌های کابلی مدل P&H را عامل افزایش راندمان عملیات معدنکاری دانست و گفت: عملیات بارگیری تراک‌های معدنی عمدتا توسط شاول‌های موجود در معدن انجام می‌شود. اما با توجه به وضعیت فعلی و برنامه‌های معدن، به منظور افزایش راندمان تولید و با هدف افزایش تعداد دستگاه‌های بارکننده معدن؛ واحد تعمیرات امور معدن با همکاری پیمانکار معدن اقدام به بازسازی و نوسازی شاول‌های کابلی توسط متخصصان داخلی و به‌کارگیری قطعات ساخت داخل کشور کرد. این شاول‌ها به مدت ۶ سال از چرخه تولید خارج شده بودند که با این اقدام ضمن افزایش تعداد دستگاه‌های بارکننده راندمان، کلیه عملیات معدنکاری هم افزایش یافت.

محتشمی در پایان با اشاره به اقدام مهم دیگر این شرکت برای تکنولوژی پهپادهای بومی، خاطرنشان کرد: به دلیل توانمندی استفاده از تکنولوژی پهپاد در نقشه‌برداری هوایی امکان تهیه نقشه‌های سه بعدی معدن، محاسبه حجم و مزایا و کاربردهای فراوان با هزینه و زمان کمتر و همچنین دقت و ایمنی بالاتر را فراهم کرده که در حال حاضر در رابطه با تعیین حجم‌های استخراجی معدن و در مقاطع انبارگردانی در مجتمع معدنی و صنعتی گل‌گهر مورد استفاده قرار می گیرد و نشان‌دهنده توان و تخصص داخلی و اعتماد به جوانان بومی برای تولید تکنولوژی است.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.