افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 25 July , 2025 ساعت ×
۴۲ تومان سود به ازای هر سهم تقسیم شد
۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
شناسه : 37115
در مجمع عمومی عادی سالیانه «کاوه»،

روز سه‌شنبه 31 تیر ماه 1404، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با نماد بورسی «کاوه» برای سال مالی منتهی به 30 اسفند ماه 1403 با حضور بیش از 75 درصد سهام‌داران در محل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بندرعباس برگزار شد و تقسیم سود 420 ریالی به ازای هر سهم به تصویب سهام‌داران رسید.

ارسال توسط : منبع : بنگاه‌های فولادی – پایگاه خبری و تحلیلی فلزات‌آنلاین
پ
پ

روز سه‌شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با نماد بورسی «کاوه» برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۷۵ درصد سهام‌داران در محل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بندرعباس برگزار شد و تقسیم سود ۴۲۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب سهام‌داران رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، در این مجمع جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ضمن قرائت پیام هیئت مدیره به مجمع عمومی عادی سالیانه و همچنین اشاره به تاریخچه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، اظهار داشت: ترکیب سهام‌داران «کاوه» شامل شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس ۵۳٫۴۸ درصد، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ۱۲٫۹۶ درصد، شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن ۵٫۹۶ درصد، شرکت توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد پایدار سینا ۵٫۲۷ درصد و سایر ۲۲٫۳۳ درصد است. همچنین، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از پنج واحد احیامستقیم با دو مدول ۹۲۸ هزار تنی (در مجموع یک میلیون و ۸۵۶ هزار تن)، فولادسازی با دو کارخانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تنی (در مجموع دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن)، پست برق (GIS) با ظرفیت دیماند ۳۱۵ مگاوات، آب‌شیرین‌کن با ظرفیت ۵۵ هزار مترمکعب در روز و اکسیژن پلنت با ظرفیت ۱۸ هزار و ۵۰۰ نرمال مترمکعب (فاز یک و ۲) تشکیل شده است.

وی در خصوص افزایش سرمایه «کاوه» طی سالیان اخیر، بیان کرد: سرمایه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در زمان تاسیس مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (شامل تعداد ۱۰ میلیون سهم به ارزش اسمی هر سهم یک هزار ریال) بوده که این میزان طی چند مرحله افزایش، به ۶۱ هزار میلیارد ریال (شامل تعداد ۶۱ میلیارد سهم به ارزش اسمی هر سهم یک هزار ریال) در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در ادامه به بررسی وضعیت تولید فولاد در بازارهای جهانی پرداخت و افزود: تولید جهانی فولاد خام در سال ۲۰۲۴ به حدود یک هزار و ۸۸۵ میلیون تن رسید که نسبت به سال میلادی قبل از آن، با حدود یک درصد افت همراه شد. در این میان، سهم چین به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز جهان حدود یک هزار و پنج میلیون تن و سهم ایران به عنوان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان حدود ۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود. کشورهای هند، ژاپن، ایالات متحده آمریکا، روسیه، کره‌جنوبی، آلمان، ترکیه و برزیل نیز از دیگر فولادسازان بزرگ جهان در سال ۲۰۲۴ بودند.

نگاهی به عملکرد «کاوه» در سال ۱۴۰۳

حاتمی در ارتباط با عملکرد شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۴۰۳، عنوان کرد: تولید بیلت فولادی در کشور طی سال گذشته به ۱۹ میلیون و ۵۲ هزار تن رسید که سهم ۶٫۷ درصدی از این میزان معادل یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن به مجموعه «کاوه» اختصاص پیدا کرد؛ این در حالی بود که نه تنها ما بلکه اکثر فولادسازان داخلی با تشدید محدودیت‌های برق در سال گذشته مواجه شدند و همین مسئله عملکرد آن‌ها را در حوزه‌های تولید و فروش به شدت تحت تاثیر قرار داد. تولید آهن اسفنجی «کاوه» نیز در سال ۱۴۰۳ به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید که این میزان به دلیل تشدید محدودیت گاز، با افت ۱۸٫۶ درصدی نسبت به سال قبل از آن (یک میلیون و ۸۴۲ هزار تن) همراه شد. لازم به ذکر است که در سال ۱۴۰۳، مقدار فروش بیلت شرکت در بازارهای داخلی و صادراتی به ترتیب به یک میلیون و ۱۲۸ هزار و ۴۰۱ تن و ۱۱۵ هزار و ۲۲۹ تن و مقدار فروش آهن اسفنجی مجموعه در بازارهای داخلی و صادراتی به ترتیب به ۲۰۴ هزار و ۷۳۴ تن و ۲۳ هزار تن رسید.

وی با اشاره به اینکه درآمد عملیاتی «کاوه» در سال ۱۴۰۳ به حدود ۳۱٫۶ همت رسید که حدود ۲۷٫۶ همت به بهای تمام شده اختصاص یافت و سود خالص حدود چهار همتی برای شرکت محقق شد، گفت: در حال حاضر پروژه احداث کارخانه مدول (C) آهن اسفنجی با ظرفیت تولید سالیانه یک میلیون تن را با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۳ درصدی در دست اقدام داریم. این کارخانه بر پایه تکنولوژی میدرکس «MIDREX» و میزان سرمایه‌گذاری ۱۰۴ میلیون یورو در حال احداث است که امیدواریم تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد. از مشخصات برجسته این پروژه می‌توان به مصرف آب ۱٫۵ مترمکعب در هر تن تولید، مصرف گاز ۲۹۵ مترمکعب در هر تن تولید و مصرف برق ۱۴۸ کیلووات ساعت در هر تن تولید اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳، جایگاه سوم بزرگ‌ترین تولیدکننده شمش فولادی ایران به مجموعه ما اختصاص یافت، ادامه داد: به علاوه، در این سال توانستیم در میان چهار تولیدکننده برتر آهن اسفنجی قرار بگیریم و سهم ۴٫۷ درصدی از کل تولید آهن اسفنجی را به خود اختصاص دهیم. همچنین، به عنوان سومین صادرکننده بزرگ شمش فولادی در کشور و دومین عرضه‌کننده شمش فولادی در بورس کالای ایران، نقش موثری در تامین نیاز بازار داخل و همچنین ارزآوری ایفا کردیم.

حاتمی در خصوص اهم اقدامات شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۴۰۳، مطرح کرد: سامان‌دهی و بهینه‌سازی دارایی‌های شرکت اعم از سامان‌دهی و فرآوری ضایعات، سامان‌دهی اقلام انبارهای پروژه و پروژه بریکت سرد، از جمله مهم‌ترین اقدامات ما در سال گذشته بود. به علاوه، موفق به به‌روزرسانی استانداردهای مختلف بین‌المللی مانند (ISO 9001) و اخذ استانداردهای جدید مانند «CARES» در این سال شدیم.

تحقق تولید بدون توقف در سال ۱۴۰۳

وی ضمن تاکید بر اهمیت تحقق شعار «تولید بدون توقف» در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، خاطرنشان کرد: به منظور تحقق استراتژی تولید بدون توقف در مجموعه، اقدامات متنوعی را در برنامه خود قرار داده‌ایم که از جمله آن‌ها می‌توان به مشارکت در طرح صرفه‌جویی گاز؛ تامین گاز پایدار؛ احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی؛ احداث بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد با ظرفیت ۲۷۳ مگاوات؛ احداث نیروگاه خورشیدی ۸۵ مگاواتی؛ بهینه‌سازی نرخ مصارف حامل‌های انرژی؛ ذخیره آهن اسفنجی به میزان ۴۰۰ هزار تن؛ خرید برق قطع‌نشو به میزان ۶۰ مگاوات؛ مشارکت در اجرای طرح صرفه‌جویی کنتورهای هوشمند به میزان ۱۰۰ مگاوات؛ شارژ مکانیزه و افزایش زمان آماده‌به‌کاری اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اضافه کرد: برگزاری نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی، از جمله مهم‌ترین اقدامات ما در سال ۱۴۰۳ بود که ضمن همکاری نهادها و ارگان‌های مختلف، به بهترین شکل برگزار شد و دستاوردهای علمی و صنعتی بسیاری را برای مجموعه به همراه داشت؛ همچنین در زمینه تولید محصول ارزشمند، عملیات احداث واحد VOD (گاززدایی تحت خلاء)  را در سال گذشته آغاز کردیم و به دنبال تکمیل و راه‌اندازی آن طی یکی دو ماه آینده هستیم. ایجاد واحد کدینگ و سفارشات ذیل معاونت فناوری شرکت، دیگر دستاورد مهمی بود که در سال ۱۴۰۳ به آن دست یافتیم و موفق به شناسایی و کدینگ بیش از هفت هزار و ۲۰۲ قلم کالا در این سال شدیم. در همین راستا، ۶ هزار و ۲۶۶ قلم کالا به انبار شرکت برگشت داده شد و ۹۳۶ قلم کالای مازاد شناسایی شد.

حاتمی در پایان اجرا و تکمیل پروژه «EMC» و «Close Casting» به علاوه احداث نیروگاه خورشیدی ۸۵ مگاواتی و ادامه فعالیت احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی را از جمله اهداف و برنامه‌های شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۴۰۴ برشمرد.

لازم به ذکر است که در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش منتهی به سال مالی ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، تقسیم سود ۴۲ تومانی به ازای هر سهم به تصویب سهام‌داران رسید.

انتهای پیام//

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.