به گزارش اخبارفلزات، میزان تولید زغالسنگ در سال جاری میلادی با 3.5 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به هشت میلیارد تن افزایش مییابد. این در حالی است که به دلیل قرنطینه و محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، میزان تولید این ماده معدنی در سال 2020 میلادی شاهد افت 2 درصدی بود.
همچنین طی سال 2020 میلادی، تولید این ماده معدنی در آمریکا 23.6 درصد، در اندونزی 13.1 درصد، در روسیه 8.1 درصد و در استرالیا 5.5 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که تنها رشد جزئی در کشورهای چین و هند برای جبران این کاهش تولید صورت گرفت.
علاوه بر این در سال 2020 میلادی تقاضای جهانی زغالسنگ حرارتی 3.5 درصد کاهش یافت، در حالی که تقاضای جهانی زغالسنگ متالورژی افت 5.9 درصدی را به ثبت رساند.
هند پیشتاز تولید
پیشبینی میشود طی سالهای 2021 میلادی تا 2025 میلادی، تولید جهانی زغالسنگ با نرخ رشد سالانه 2.3 درصدی همراه باشد و میزان تولید جهانی این ماده معدنی در سال 2025 میلادی 8.8 میلیارد تن به ثبت برسد. بنابراین هند بیشترین سهم را از این رشد به خود اختصاص خواهد داد و انتظار میرود تولید زغالسنگ این کشور از 777 میلیون و 700 هزار تن در سال 2020 میلادی به یک میلیارد و 200 میلیون تن در سال 2025 میلادی افزایش یابد.
پس از هند، مجموع تولید این ماده معدنی در کشورهای چین، اندونزی، استرالیا و آفریقای جنوبی از پنج میلیارد تن در سال 2021 میلادی به پنج میلیارد و 430 میلیون تن در سال 2025 میلادی افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه