افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 20 July , 2025 ساعت ×
ثبت رکورد 80 هزار تنی در واحد استراتژیك RH-Top فولادمباركه
20 آوریل 2021 - 15:21
شناسه : 10829
مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولادمبارکه از افزایش دو برابری تولیدات واحد استراتژیک RH-Top در سال 1399 خبر داد و گفت: علاوه بر رکورد تولید سالانه، چندین رکورد تولید ماهیانه این واحد نیز در سال 1399 جابه‌جا شد که دستیابی به سطح رکورد 80 هزارتنی در اسفندماه سال گذشته، آخرین رکورد این بخش محسوب می‌شود.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولادمبارکه
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، مسیب فتاح‌المنان مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولادمبارکه، درباره رکوردهای پی‌درپی این واحد در سال 1399،  اظهار داشت: آخرین رکورد این واحد مربوط به شهریور ماه سال 1399 با تولید 637 هزار تن تختال در ماه بوده است. این میزان در اسفند ماه به 660 هزار تن با رشد 23 هزار تنی نسبت به شهریور ماه افزایش یافت که در این زمینه رکورد جدیدی به حساب می‎‌‌آید.

وی افزود: این شرکت طی 30 روز موفق به افزایش تولید تختال شد و در کنار این رشد چشمگیر، رکوردهای روزانه هم وجود داشته است؛ برای مثال طی دو روز پیاپی به ترتیب 138 و 140 ذوب  در 17 و 18 اسفند ماه به ثبت رسید.

مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولادمبارکه، گفت: در قسمت متالورژی ثانویه، واحدی به نام «RH-Top» وجود دارد که محصولات استراتژیک برای صنایع استراتژیک نظیر صنعت نفت و گاز تولید می‌کند. برای مثال، تولید محصولات کم‌کربن به‌ منظور استفاده در صنایع خودروسازی و محصولات هیدروژن پایین برای استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بر عهده این واحد است.

فتاح‌المنان بیان کرد: این واحد در سال 1399 شاهد یک جهش تولید بود که با توجه به شرایط تحریمی، موضوع قابل‌توجهی است. سطح تولیدات این واحد در سال 1398 نزدیک به 530 هزار تن بود که این مقدار تا پایان سال 1399 به بیش از 900 هزار تن افزایش یافت. در سال گذشته فارغ از این افزایش دو برابری در تولید سالانه، رکوردهای دیگری نیز به صورت ماهانه به ثبت رسید؛ برای مثال در اسفند ماه رکورد تولید ذوب‌های خاص در واحد RH به 80 هزار تن رسید که دو هزار تن بیش از رکورد پیشین بود.

وی ادامه داد: رکوردهای تولید سال 1399 در شرایطی به دست آمد که هیچ تجهیز جدید یا توسعه‌ای در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولادمبارکه وجود نداشت و تنها به واسطه افزایش بهره‌وری و راندمان کاری به رکوردهای فوق دست یافتیم. از اواخر سال 1398 بالغ بر 30 پروژه بهبود فرایند صورت گرفت که همه در دستیابی به رکوردهای فوق موثر بوده است.

مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولادمبارکه، اذعان داشت: در سال 1399 شرکت فولادمبارکه و در راس آن مدیرعامل این شرکت تحت تحریم قرار گرفت و به همین دلیل تامین لو ازم از خارج با مشکلات متعددی همراه بود. بنابراین قطعات موردنیاز بومی‌سازی شد؛ اما از آنجا که تامین‌کنندگان داخلی از تجربه کافی برخوردار نبودند، عمر قطعات بومی‌سازی‌شده در ابتدا کوتاه بود ولی در اواسط سال 1399 با افزایش عمر این قطعات، علاوه ‌بر افزایش راندمان فرایندها، تامین‌کنندگان داخلی نیز تقویت شده به سطح کیفی قابل رقابت با کشورهای تامین‌کننده خارجی رسیدند.

فتاح‌المنان در پایان با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر تولید این بخش، خاطرنشان کرد: علاوه بر مسائل فوق، در سال قبل با ویروس کرونا مواجه شدیم؛ به طوری که نگران بودیم با تاثیر نامطلوب بر نیروی انسانی، سطح تولید را تحت تاثیر قرار دهد و در مواردی، زمینه توقف تولید را به وجود آورد. اما با اتخاذ سیاست‌های کلان در سطح مدیریت عالی سازمان به همراه پشتیبانی مناسب درجهت تامین ماسک، لوازم بهداشتی و پروتکل‌های ابلاغی به پرسنل، چالش‌ها در این زمینه به حداقل ممکن کاهش یافت.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.