به گزارش اخبارفلزات به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان، محمود نقیه رییس امور منازل و مستغلات با بیان این مطلب گفت: با بررسیهای انجام گرفته بر روی یک دستگاه ترانسفورماتور ۳۳۰۰۰/۴۰۰ ولت با توان ۱۰۰۰ کیلو ولت-آمپر مشخص شد که ولتاژ خروجی از رنج نرمال بالاتر است. لذا برای تنظیم ولتاژ در محدوده نرمال و استاندارد نیاز به تعویض تغییردهنده سرهای خروجی (tap changer) بود.
وی افزود: با توجه به اینکه حیطه اختیارات این واحد در زمینه برق فشار ضعیف میباشد و رفع این مشکل، تجهیزات و تخصص خاص خود را میطلبید، برای حل آن با عملیات برق منطقه یک اهواز مکاتباتی صورت گرفته و پیرو آن گروه عملیات برق به محل مراجعه نمودند.
پس از بررسی مشخص شد که تپ چنجر مشکل دارد و قابل تنظیم نمیباشد و ترانس باید تعمیر اساسی گردد. از آن جایی که انجام این کار در محل با توجه به بی برقی ساکنین تعجیل در انجام کار را میطلبید و این عجله ممکن بود موانع و مشکلات متعددی بوجود آورد و ترانس به خوبی تعمیر نشود لذا این واحد برای کاهش زمان قطعی برق ساکنینی که از این ترانس، برق آنها تامین میگردید، تصمیم به تعویض آن گرفته و عملیات اجرا شد. همچنین ترانس معیوب، برای تعمیر اساسی به کارگاه تعمیر ترانس واحد توزیع و تعمیرات برق شرکت فولاد خوزستان ارسال شد.
نقیه در ادامه افزود: کارهای مشابه برقی بسیاری در این زمینه بهوسیله این واحد انجام شده که از جمله آنها میتوان به تنظیم تپ چنجر ترانس شماره ۲۳ که دارای ولتاژ غیرمجاز و خارج از محدوده نرمال بوده است، اشاره کرد. برخورد درختها با خط هوایی، خطر آتشسوزی، قطع سیمها و در نهایت قطع برق را به دنبال دارد، لذا برای پایداری برق منازل، نقاط بحرانی شناسایی شد و در دو برنامه زمانی و هماهنگی با مدیریت برق اهواز و با همکاری و مساعدت واحد فضای سبز شرکت فولاد خوزستان عملیات هرس درختها انجام گرفت. همچنین پانزده رشته کابل تابلوهای تغذیه برق منازل عیبیابی و رفع اشکال شد.
وی تصریح کرد: در مورد روشنایی محوطههای عمومی نیز تلاشهای زیادی انجام شد که در سال گذشته ۱۷۶ عدد پایه روشنایی با چراغهای نسل جدید و فوق کم مصرف تهیه و اجرا شده است که این موضوع باعث شده علاوه بر بهره نوری بهتر، سالانه حدود بیش از ۶۲۰ هزار کیلو وات صرفهجویی در مصرف انرژی گردد.
رییس امور منازل و مستغلات در زمینه ایمنسازی تابلوهای برق اظهار داشت: این واحد در حال بررسی برای تعویض کامل تابلوهای برق فرسوده و غیراستاندارد در محوطههای شهرک میباشد. لذا با توجه به حجم کار مربوطه که در قرارداد نت نمیگنجد این واحد در نظر دارد با انعقاد یک قرارداد مجزا این مشکل را نیز حل نماید.
وی با اشاره به مسئولیتهای دیگر امور منازل و مستغلات خاطر نشان کرد: مسئولیت این واحد تنها به فعالیتهای برقی ختم نمیشود بلکه فعالیتهایی مانند تامین منازل سازمانی در حد امکان برای کارکنان، آمادهسازی و مهیا کردن محیط و فضاهای تفریحی سالم مانند آبشار و فعالیتهایی در زمینه تاسیسات مکانیکی، ساختمانی، نظافت محوطههای عمومی و… میباشد که هرکدام به تنهایی دارای زیر ساختهای بسیاری میباشد.وی در پایان سخنان خود از واحدهای توزیع و تعمیرات برق بهخصوص کارگاه ترانس، ماشین آلات سنگین، واحد فضای سبز، شرکت ایدهپردازان صنعت فولاد، عملیات برق منطقه یک اهواز که در این زمینه با واحد امور منازل و مستغلات همکاری داشتند، تشکر نمود.
ثبت دیدگاه