به گزارش اخبارفلزات، آمار شرکتهای ذوبآهن و فولادمبارکه اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد اکسین خوزستان، فولاد هرمزگان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد آذربایجان، فولاد خراسان، فولاد کاوه جنوب، صبا فولاد، فولاد بناب، جهانفولاد سیرجان، سنگآهن چادرملو و فولاد کویر، حاکی از صادرات ۶۳۲ هزار و ۶۳۳ تنی آنها در اردیبهشتماه است. همچنین آمار صادرات فولاد این شرکتها در دومین ماه از سال ۱۴۰۰ در مقایسه با اردیبهشتماه ۱۳۹۹ رشد ۱۸۷ درصدی نشان میدهد.
در دو ماهه نخست امسال بیشترین میزان صادرات فولاد توسط شرکت فولاد خوزستان با ۳۴۱ هزار و ۱۸۷ تن انجام شد و پس از آن ذوبآهن اصفهان با ۲۱۳ هزار و ۸۷۳ تن و فولادمبارکه با ۱۰۶ هزار و ۳۲ تن در رتبههای دوم و سوم قرار گرفتند.
بررسی آمارهای گمرک و تجارت خارجی همچنین حاکی از آن است که بیشترین رشد صادرات در این مدت طی همسنجی با سال گذشته در فولادمبارکه با ۵۷۸ درصد رقم خورد.
تیرآهن، میلگرد، کلاف، شمش چدن، شمش کالایی، بلوم، بیلت، اسلب، ورق عریض، انواع مقاطع آلیاژی- مهندسی و بیلت فولادی، عمده محصولات فولادی صادراتی این شرکتها در دو ماهه امسال بودند.
گفتنی است، بیشترین میزان صادرات در این مدت مربوط به زنجیره فولاد و محصولات فولادی مرتبط با ۴۰۶ میلیون و ۳۴۸ هزار دلار بود که ۶۰.۸ درصد صادرات را به خود اختصاص داد. صادرات زنجیره فولاد در مقایسه با فروردینماه سال گذشته رشد ۲۰۳ درصدی داشته است.
لازم به توضیح است که رتبه دوم صادرات در این مدت به مس و محصولات پاییندستی رسید. کارخانههای ایرانی در فروردینماه بیش از ۵۵ میلیون و ۶۸۰ هزار دلار مس و محصولات پاییندستی صادر کردند که حاکی از رشد ۱۷۷ درصدی است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه