به گزارش اخبارفلزات، کریس وستون مدیر تحقیقات شرکت پِپراستون، اظهار داشت: یکی از عوامل کلیدی که باید در بازار طلا زیر نظر داشت این است که آیا طلا محدوده حمایتی یک هزار ۷۹۷ تا یک هزار و۷۹۰ دلار را میتواند حفظ کند.
رویداد مهم هفته جاری نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا و پس از آن کنفرانس مطبوعاتی جروم پاول رییس بانک مرکزی آمریکا است که روز چهارشنبه برگزار میشود.
وستون به کیتکونیوز گفت: به نظر نمیرسد تصمیم سیاست پولی مهمی اعلام شود که بازار نرخهای آمریکا را چندان تکان دهد و ارتعاشات عمدهای در بازارهایی مانند دلار آمریکا، سهام و طلا داشته باشد. اگرچه تورم آمریکا بالاتر از حد مطلوب است و شاخص قیمت مصرفکننده بر مبنای سالانه در ژوئن ۴.۵ درصد بوده، لذا وضعیت اشتغال همچنان نگرانی عمده بانک مرکزی آمریکا باقی مانده است.
در کنفرانس مطبوعاتی ماه ژوئن، پاول مجدد تاکید کرد که بانک مرکزی آمریکا پیش از تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه یا افزایش نرخها، از قبل سیگنال ارسال خواهد کرد.
یک مسئله مهم برای طلا، فقدان عوامل حمایتکننده جدیدی است که بتواند قیمتها را به بالاتر از سطح یک هزار و ۸۰۰ دلار حمایت کند. عملکرد هفته گذشته گواه دیگری بود که این فلز ارزشمند موفق نشده است با وجود سقوط بازارهای سهام و افت بازده اوراق خزانه آمریکا صعود کند.
دانیل گالی استراتژیست کالای شرکت تی دی سکیوریتیز، گفت: قیمت طلا با وجود تزلزل نرخهای واقعی، برای تحکیم تقلا میکند. ضعف مستمر این فلز ارزشمند در برابر بازده واقعی به ریزساختار آسیبپذیر اشاره دارد و همزمان نشان میدهد طلا با وجود فضای ریسک گریز، قادر به صعود نیست. زیرا جریان سفته بازی ضعیف مانده است. نگرانیها نسبت به رشد کلان جهانی باعث تغییر مجدد انتظارات در خصوص افزایش نرخهای بهره بانک مرکزی آمریکا شده است، اما طلا همچنان قادر به جذب خریدار نیست و پتانسیل عقب نشینی شدیدتر این فلز ارزشمند تقویت شد.
بارت میلک مدیر استراتژی جهانی تی دی سکیوریتیز به کیتکونیوز، تصریح کرد: طلا پس از این که با وجود نزول بازارهای سهام موفق نشد به سطح بالاتری صعود کند، همزمان با بهبود بازارهای سهام در معرض ریسک عقبنشینی قرار دارد. طلا در سطح یک هزار و ۷۳۰ دلار از حمایت برخوردار است اما ما انتظار نداریم امروز یا فردا به این سطح نزول کند.
شایان ذکر است که با نگرانیهای فزاینده نسبت به اقتصاد آمریکا، تحلیلگران بیشتری درباره رکود تورمی صحبت میکنند. رکورد تورمی فضایی است که در آن تورم بالاتر و رشد اقتصادی آهسته تر است. به همین دلیل بازارها محتاطانه منتظر آمار تولید ناخالص داخلی سه ماهه دوم آمریکا هستند که پنجشنبه هفته جاری منتشر و پیشبینی میشود این آمار رشد ۸.۶ درصدی را نشان دهد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه