شنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 14 December , 2024 ساعت ×
راه‌اندازی فولادبر ۲ در مجتمع فولاد خراسان
30 شهریور 1400 - 13:22
شناسه : 18120
مدیر واحد فولادسازی مجتمع فولاد خراسان گفت: عملیات نصب و راه‌اندازی لدلکار (فولادبر) دوم واحد LF فولادسازی 2 در مجتمع فولاد خراسان با موفقیت تست و راه‌اندازی شد.
ارسال توسط : منبع : روابط عمومی فولادخراسان
پ
پ

به گزارش اخبارفلزات، راستگو مدیر واحد فولادسازی مجتمع فولاد خراسان، اظهار داشت: این پروژه مهم فولادسازی شامل عملیات توسعه سازه بتونی کانال LF، ساخت لدلکار دوم، انجام تغییرات برقی– مکانیکی و اتوماسیونی مربوط به آن و تست و راه‌اندازی این تجهیز بود. لذا تمامی مراحل با دقت و هماهنگی کامل گروه‌های کاری مربوطه انجام و با موفقیت تست شد.

مزایای راه‌اندازی فولادبر

دلیلی رییس تولید واحد ذوب مجتمع فولادخراسان با بیان این که فولادبر وظیفه جابجایی پاتیل‌های فولاد در محدوده کوره پاتیلی را برعهده دارد، گفت: پیش از اجرای پروژه، این فرایند با یک دستگاه فولادبر دیگر با مشکلات زیادی در حال انجام بوده است. افزایش زمان در دسترس برای آماده‌سازی ذوب‌ها، کاهش زمان توقف‌های پاتیل، کاهش آسیب به پاتیل‌ها و نسوز آن‌ها، پایداری روند ریخته‌گری با تعداد ذوب بالا در هر سکوئنس، کمک به کاهش اتلاف انرژی را از جمله مزایای اجرای این پروژه برشمرد.

ضرورت رعایت ایمنی

شاکری رییس واحد خدمات مرکزی فولاد خراسان نیز با اشاره به پیچیدگی‌های اجرایی سازه بتونی این پروژه، اجرای هم زمان با تولید این پروژه را از ویژگی‌های اجرایی آن دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه محل اجرای پروژه کاملا در مسیر عبور جرثقیل‌های سقفی حمل ذوب و ناحیه ریخته‌گری است، هماهنگی‌های اجرایی هم‌زمان با رعایت الزامات ایمنی مربوطه بسیار مهم بود.

حمل ۵۰۰ تن بار به وسیله فولادبر جدید

محروقی سرپرست ساختمان‌ها و ماشین‌آلات در مورد ویژگی‌هایی بخش سازه بتونی این پروژه، طراحی و اجرای آن را یکی از مهترین و خاص‌ترین سازه‌های اجرا شده در شرکت دانست و اذعان داشت: این سازه باید بارهای دینامیکی و استاتیکی تا ۵۰۰ تن را تحمل نماید، ضمن اینکه مقاومت به حرارت و قابلیت تحمل بارهای جانبی در شرایط اضطراری را بدون آسیب به سازه‌های مجاور داشته باشد.

وی افزود: تاسیسات و تعارضات موجود در زیر و اطراف سازه به همراه اصلاحات مورد نظر واحد تولید نیز در فرایند طراحی و اجرا مورد توجه قرار گرفت. برای اجرای این سازه جمعا ۲۵۰ متر مکعب خاکبرداری، ۱۸۰ متر قالب‌بندی، بیش از ۲۷ تن آرماتوربندی و ۱۱۵ متر مکعب بتن‌ریزی به همراه عملیات کاشت بولت، نصب باکس‌های استوپر، ریل و… انجام شده و با صرف حدود پنج هزار نفر ساعت نیروی انسانی، با رعایت کلیه اصول اجرایی و فنی مربوطه، ساخته و تحویل داده شد.

گفتنی است در اجرای این پروژه از طرح تا اجرا، واحدهای تولید ذوب، ساختمان، دفاتر فنی فولادسازی و خدمات فنی، کارگاه تعمیرات فولادسازی، تعمیرگاه مرکزی، طرح و توسعه، نت برق و مکانیک فولادسازی، اتوماسیون، نسوز، ایمنی و خرید مشارکت جدی داشتند و پروژه‌ای ماندگار و قابل توجه را به ثمر رساندند.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.