به گزارش اخبارفلزات، توجه به مسائل زیستمحیطی، تعامل معدن و محیطزیست از جمله نکات مورد توجه برخی شرکتهای حاضر در دهمین نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری بخش معدن و صنایع معدنی بود. لذا در راستای دستیابی به معدنکاری سبز، توجه به مسائل زیستمحیطی به منظور کربنزدایی و بهبود تعامل معدن و محیطزیست از نقاط بارز اقدامات شرکتهای صنعتی و معدنی داخلی و خارجی حاضر در ماینکس ۲۰۲۱ بود.
تولید اسید فسفریک با تکنولوژی روز دنیا
آنا هاشم پور مدیرعامل شرکت مهندسی و امکان سنجی معادن آریانام با اشاره به اقدامات این شرکت در راستای کربنزدایی در فرایند تولید اسید فسفریک، گفت: این شرکت در حال ساخت کارخانه تولید اسید فسفریک به ظرفیت ۳۶۰ هزار تن است. استفاده از تکنولوژی روز دنیا و روشهای نوین در کارخانه تولید اسید فسفریک برای اولین بار در ایران، تولید کربن و آلودگی در فرایند تولید این محصول را به صفر میرساند.
تعامل معدن و محیطزیست
محمد لطفینژاد مدیرعامل شرکت گروه معادن سیمرغ آسیا، بیان کرد: از آنجا که رسالت این شرکت انجام عملیات معدنی با نگاه به مشارکت در مسائل محیطزیستی است، طی سالهای اخیر، اقداماتی همچون توسعه باغات زیتون در اراضی متعلق به شرکت، تاسیس مزرعه گیاهان دارویی در جوار معدن تراورتن برند لوشان در مساحتی حدود هفت هزار متر مربع و نیز تاسیس شرکت تعاونی پردیس زیتون رودبار را در کارنامه خود دارد.
تبدیل الکترو فیلتر به بگ هاوس
نماینده شرکت فناوران لعل صنعت سیمان و معدن (اف ال اسمیت سابق) در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت با شعار «جهش تولید، آلاینده صفر و محیطزیست پاک تا سال ۲۰۳۰» در نمایشگاه ماینکس ۲۰۲۱ حضور یافته است تا دستاوردهای خود را در این حوزه در اختیار علاقمندان قرار دهد.
گفتنی است، تبدیل الکترو فیلتر به بگ هاوس یکی از اقدامات این شرکت در راستای دستیابی به هدف مورد نظر است. از جمله مزایای حاصل از این کار میتوان به کاهش مصرف برق و کاهش چشمگیر مصرف آب در برج خنککننده (در اکثر اوقات در حد صفر) و کاهش گرد و غبار خروجی اشاره کرد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه