به گزارش اخبارفلزات، اعضای جدید اتحاد PPCA شامل اوکراین، لهستان و سنگاپور هستند و شمار کشورهای این گروه را به ۴۸ کشور رساندند، اما چین، هند و آمریکا که بزرگترین مصرفکنندگان زغالسنگ در جهان هستند به این گروه ملحق نشدهاند. مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بزرگ دیگر مانند استرالیا و ژاپن نیز به این گروه نپیوستند.
زغالسنگ که بیش از یک سوم انرژی مصرفی در جهان را تامین میکند، بزرگترین سهم را در تغییرات اقلیمی دارد. البته بعضی از ایالتها و شهرهای آمریکا شامل فیلادلفیا، نیوجرسی و لسآنجلس از اعضای این گروه هستند.
در میان اعضای جدیدی که اعلام شدند، لهستان دومین مصرفکننده بزرگ زغالسنگ در اروپا و بزرگترین تولیدکننده زغالسنگ این منطقه است در حالی که سنگاپور نخستین کشور آسیایی است که به گروه PPCA ملحق میشود. امضاکنندگان دیگر شامل شیلی، استونی و موریس هستند.
این گروه که اعضای فعلی آن شامل انگلیس، نیوزیلند و آلمان (بزرگترین مصرفکننده زغالسنگ اروپا) هستند، روی پیشبرد گذار از تولید نیروی زغال سوز به سمت انرژی پاک کار میکنند.
بعضی از موسسات مالی بزرگ شامل HSBC، فیدلیتی اینترنشنال و ونسیتی که روز چهارشنبه به این گروه پیوستند جزو اعضای آن به حساب میآیند. تحولات اخیر در حالی روی داده است که زغالسنگ بحث داغی در کنفرانس اقلیمی COP۲۶ در گلاسکوی اسکاتلند بود.
دولت انگلیس اعلام کرد کشورهای مشارکتکننده متعهد شدهاند به سرمایهگذاری داخلی و خارجی در تولید نیروی زغال سوز خاتمه داده و به سرعت انرژی سبز را در ابعاد گسترده بهکار گیرند.
بر اساس گزارش شبکه CNBC، آژانس بینالمللی انرژی در گزارش ماه مه خود هشدار داده بود برای دست یافتن به اقتصاد کربن خنثی تا سال ۲۰۵۰، سرمایهگذاریها در نیروگاههای زغال سوز باید فورا متوقف شود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه