به گزارش اخبارفلزات، بررسی عملکرد شرکتهای ذوبآهن اصفهان، فولادمبارکه، فولاد خوزستان، فولاد اکسین، فولاد هرمزگان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد خراسان، فولاد کاوه جنوب، صبافولاد، فولاد بناب، جهان فولاد سیرجان، سنگآهن چادرملو، گروه ملی صنعتی فولاد ایران و فولاد کویر، حاکی از صادرات ۶ میلیون و ۴۹ هزار و ۵۱۹ تنی فولاد است. آماری که در مقایسه با ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۹ افزایش ۱۱ درصدی نشان میدهد. با این حال، صادرات این شرکتها در نخستین ماه از زمستان ۱۴۰۰ با نزول ۱۰ درصدی در مقایسه با دیماه ۱۳۹۹ به ۳۵ هزار و ۲۵۵ تن رسید.
در ۱۰ ماهه امسال فولاد خوزستان با یک میلیون و ۵۱۰ هزار و ۵۱۶ تن (رشد ۲۰ درصدی) بیشترین میزان صادرات فولاد را به نام خود ثبت کرد و پس از آن فولادمبارکه با ۹۸۰ هزار و ۷۵۸ تن (رشد ۵ درصدی) و ذوبآهن اصفهان با ۹۳۷ هزار و ۹۰۶ تن (رشد ۱۹ درصدی)در رتبههای دوم و سوم قرار گرفتند.
بیشترین رشد صادرات هم در بین شرکتهای یاد شده به محصول بیلت فولادی جهان فولاد سیرجان با ۱۵۰ درصد رشد تعلق گرفت. همچنین ورق عریض، اسلب، انواع مقاطع آلیاژی- مهندسی، میلگرد، بیلت فولادی، آهناسفنجی، بریکت گرم و کلاف، عمده صادرات فولاد این شرکتها را تشکیل میدهد.
گفتنی است، برپایه آخرین گزارش انجمن جهانی فولاد، جمهوری اسلامی ایران با تولید ۲۸.۵ میلیون تنی، همچنان عنوان دهمین فولادساز برتر جهان را در اختیار دارد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه