به گزارش اخبارفلزات، اصغر مدنی معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان، رکورد ماهیانه تولید تختال را به میزان ۱۵۰ هزار و ۴۹۵ تن و رکورد ماهیانه تولید آهناسفنجی را به میزان ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن و همچنین رکوردهای پیشین در ناحیه فولادسازی را ۱۴۷ هزار و ۵۰۱ تن در آذر ماه سال گذشته و رکورد پیشین در ناحیه احیا مستقیم را ۱۶۳ هزار و ۵۲۳ تن در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.
وی با ابراز خرسندی از کسب رکوردهای حاصل شده، افزود: تحقق این رکوردها در درجه اول حاصل یکپارچگی، همدلی، تلاش و عزم کارکنان با انگیزه فولاد هرمزگان و در وهله بعد برنامهریزی صحیح برای افزایش تولید از ابتدای سال است.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان در تشریح کسب رکوردهای اخیر، گفت: فولاد هرمزگان علیرغم مشکلات تامین انرژی به عنوان یک شرکت صنعتی مادر، با توجه به وظیفهای که در تامین تختال شرکتهای نوردکار در راستای افزایش تولید در صنعت کشور دارد، همواره با تمام توان مصمم بر تولید با تمام ظرفیت اسمی خود است، اما تولید بالاتر از ظرفیت اسمی یک برنامهریزی صحیح و فنی در تمام سطوح شرکت را میطلبد تا همه واحدها در انجام وظایف، کوچکترین نقصی نداشته باشند.
مدنی، بیان کرد: خوشبختانه با مدیریت عطاالله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، نواقص و موانع تولید در همه قسمتها به حداقل رسیده و با برنامه دقیقی که از ابتدای سال اجرا شد، توانستیم در هر دو ناحیه فولادسازی و احیا مستقیم بالاتر از ظرفیت اسمی، تولید داشته باشیم که این یک درخشش و پیروزی با ارزش برای کارکنان و موفقیت بزرگ برای شرکت فولاد هرمزگان است.
وی در ادامه با تشریح دلایل فنی کسب رکورد در ناحیه فولادسازی، عنوان کرد: کاهش توقفهای اضطراری و قدرت آن، کورههای قوس الکتریک، افزایش سرعت ریختهگری و استفاده بهینه از زمانها، برای تولید و آمادهبهکاری تجهیزات، ماده اولیه با کیفیت و همچنین پشتیبانی و نیز حملونقل به موقع و سریع، از دلایل فنی کسب این رکورد هستند که برای تحقق هر یک، کارهای کارشناسی فراوانی انجام شده است.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان، با اشاره به کسب رکورد ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن تولید اسفنجی در واحد احیا مستقیم به عنوان محصول میانی فولاد هرمزگان، ادامه داد: با توجه به اینکه رکورد پیشین در احیا مستقیم تولید ۱۶۳ هزار و ۲۳ تن آهناسفنجی بود، همکاران عزم خود را برای بهبود این رکورد و تولید بیشتر جزم کردند.
مدنی، در تشریح دلایل فنی کسب این رکورد، تاکید کرد: در ناحیه احیا مستقیم نیز، استفاده کردن از زمان با روش افزایش ریت و افزایش سرعت تولید و آمادهبهکاری تجهیزات، نقش اساسی در کسب رکورد و افزایش تولید داشته است.
وی در ادامه یادآور شد: با افزایش تولید در ناحیه احیا مستقیم بیشتر نیاز شرکت به آهناسفنجی مرتفع شد و مقدار کمتری از نیاز خود را توسط منابع بیرونی، تامین کردیم که دو مزیت مهم در پی داشت: اول اینکه با توجه به کیفیت بالای آهناسفنجی تولیدی در فولاد هرمزگان، کیفیت محصول نهایی نیز تضمین میشود و دوم، افزایش تولید آهناسفنجی داخل شرکت، در کاهش قیمت تمام شده و افزایش سودآوری نقشی اساسی خواهد داشت.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان در پایان کسب این موفقیت را به همه کارکنان و ذینفعان فولاد هرمزگان تبریک گفت و خاطرنشان کرد: با برنامهریزی صورت گرفته در صورت تامین انرژی، حفظ این میزان تولید و افزایش آن، کماکان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه