به گزارش اخبارفلزات به نقل از دنیای معدن، احمد پروین نائب رئیس خانه معدن خراسان جنوبی صبح پنج شنبه در کمیته کارشناسی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: متأسفانه معدن کاران خراسان جنوبی به ویژه در شهرستان نهبندان برای تأمین سوخت گرفتار بروکراسی اداری شده اند.
وی با بیان اینکه درخواست سوخت را معدن کاران باید هر ماه ارائه دهند، اظهار کرد: این در حالی است که در شرایط کرونایی و در بستر دولت الکترونیک می توان بسیاری از کارها را سهل تر و آسان تر انجام داد.
معدن کاران گرفتار بروکراسی اداری شده اند
نائب رئیس خانه معدن خراسان جنوبی بیان کرد: نباید به واسطه دغدغه هایی چون قاچاق سوخت یک معدن کار مورد اعتماد و شناخته شده را برای تأمین سوخت مورد نیازش درگیر بروکراسی های زمان بر و سخت اداری کرد.
پروین ادامه داد: متأسفانه وقتی که یک معدن کار ماشین آلات جدید می خرد مدت زمان زیادی طول می کشد که سوخت مورد نیاز این ماشین آلات تأمین شود.
وی یادآور شد: بسیاری از معدن کاران بیان می کنند که اگر سوخت مورد نیاز آنان تأمین شود اقدام به خرید ماشین آلات جدید میکنند.
نائب رئیس خانه معدن خراسان جنوبی گفت: اگر سازمان صنعت و معدن، تجارت و شرکت پخش فراورده های نفتی با همکاری هم شرایطی را فراهم کنند که معدن کاران درخواست سوخت را هر سه ماه یک بار ارائه دهند بسیار ارزشمند است.
معادن شناخته شده و فعال و معادن تازه کار تفکیک شوند
مهدی تقریبی رئیس اداره صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از اقداماتی که برای تأمین سوخت معادن باید انجام دهیم تفکیک بین معادن شناخته شده و فعال و معادن تازه کار است.
ضرورت توجه به قاچاق معکوس از جمله موارد بیان شده توسط وی در این جلسه بود.
جعفر مزگی نژاد مسئول واحد مهندسی فرآورده های نفتی شرکت پخش فراورده های نفتی خراسان جنوبی گفت: یکی از درخواست های ما این است که معدن کاران جهت پیگیری درخواست تأمین سوخت خود به صورت سیستمی اقدام نمایند. اگر کارها به صورت سیستمی پیگیری شود، بی شک هم از حجم کار معدن کاران کاسته می شود و هم ما منسجم تر می توانیم به معدن کاران کمک کنیم.
مسئول مهندسی فرآورده های نفتی شرکت پخش فراورده های نفتی خراسان جنوبی با اشاره به میزان سوخت اختصاص یافته به معادن استان در سال گذشته بیان کرد: باید میزان سهمیه تخصیصی به معادن و سایر واحدهای صنعتی با میزان تولید آنان متناسب باشد.
وی گفت: در صورت تأیید افزایش شیفت کاری و ماشین آلات معدن، بی شک شرکت پخش فرآورده های نفتی این امر را در تخصیص سوخت مورد نیاز آن واحد لحاظ خواهد کرد.
سهمیه نفت به معادن بر اساس میزان تولید آنان اختصاص یابد
مسئول مهندسی فرآورده های نفتی شرکت پخش فراورده های نفتی خراسان جنوبی افزود: سهمیه نفت به معادن و واحدهای تولیدی بر اساس میزان تولید آنان باید اختصاص یابد.
مزکی نژاد گفت: جهت تخصیص سوخت معدن کاران باید لیست ماشین آلات خود را ابتدای هر سال ارائه دهند و در صورت عدم تغییر نیازی به ارائه لیست مجدد در طول سال نیست و فرم آمار تولید سه ماهه نیز توسط متقاضی تکمیل و به تأیید سازمان صمت رسیده باشد.
وی بیان کرد: هر چند خواست ما براین است که معدن کاران درخواست تأمین سوخت خود را هر سه ماه یک بار ارائه دهند ولی بحث ارائه درخواست تأمین سوخت در هر ماه در سطح کشوری تصویب شده است و در اختیار استان نیست.
در پایان جلسه پیشنهاداتی جهت تسهیل روند تخصیص سوخت، مصوب شد.
ثبت دیدگاه