به گزارش اخبار فلزات، رشد زیرساختها نقش مهمی در مصرف فولاد چین مانند هند ایفا میکند. با این حال، به دلیل کاهش سرعت پس از کرونا و بدتر شدن بحران املاک، بخش فولاد آن طور که پیشبینی شده بود، جان نگرفته است.
بسیاری از افراد در چین امید خود را برای تغییر در آینده نزدیک از دست دادهاند. این بدبینی در بسیاری از گزارشهایی که از چین منتشر میشود، آشکار است.
بحران املاک و مستغلات نه تنها برای توسعهدهندگان املاک و فولادسازان بلکه حتی بانکها را نیز تحت تاثیر قرار داده است. کارخانههای فولاد چین که زمانی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فولاد و محصولات مرتبط بودند، به طور منظم بیش از یک میلیارد تن تولید میکردند. این مقدار حدود نیمی از کل تولید جهانی را تشکیل میدهد.
سنگآهن، بزرگترین کالای صادراتی استرالیا به دلیل کندی چین با تهدیدات زنجیره تامین مواجه است. کارشناسان پیشبینی میکنند که با تشدید بحران املاک چین، قیمتها در سال ۲۰۲۳ تا ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت.
بانک جمهوری خلق چین اقداماتی مانند کاهش نرخ وام مسکن پنج ساله و نرخ اولیه وام یک ساله را اعلام کرد. با این حال، بسیاری احساس میکنند که این اقدام کمی دیر بود.
تصور میشد بازار عرضه فولاد چین که تحت تاثیر کرونا قرار گرفته است، به سمت بهبودی چرخش کند. با این حال، بسیاری از موانع دیگر چه بلندمدت و چه کوتاهمدت، اکنون بر سر راه قرار دارند. قطع برق و کاهش تقاضا ناشی از بحران ساختوساز در چین در مسیر رشد این صنعت قرار دارد و تاثیر آبشاری بر عرضه کالاهای حیاتی مانند زغال کک شو و سنگآهن گذاشته است. موج گرما در بسیاری از مناطق چین منجر به جیرهبندی برق شد. این امر منجر به تعطیلی موقت کارخانههای مختلف فولاد چینی شد. حدود ۲۰ کارخانه فولاد در مناطق جنوب غربی چین فعالیت خود را به حالت تعلیق درآوردند.
برخلاف بحران بازار املاک در سال ۲۰۱۵، رئیس جمهور چین اکنون تمایلی به راهاندازی بسته محرک مالی ندارد که میتواند هزینههای زیرساختی را آغاز کند و به طور غیر مستقیم بخش فولاد و سنگ معدن را احیا کند. این امر فضای محدودی را برای مانور سازندگان فولاد باقی میگذارد.
انتهای پیام//
ثبت دیدگاه